Itin viliojantis pasiūlymas: perki dalinės apdailos butą Pilaitėje – gauni modernų būsto įrengimą nemokamai

Ieškantiems naujos statybos, modernaus būsto Vilniuje – išskirtinis pasiūlymas rinkoje. Nusipirkus butą daugiabučių namų komplekse „Horizontai“ Pilaitės mikrorajone, ne tik nereikės rūpintis jo įrengimu, bet ir nereikės už tai papildomai mokėti. Iki gruodžio 15 d. pasirašę preliminarią pirkimo sutartį, pirkėjai gaus butą su pilna apdaila už dalinės apdailos kainą. Priklausomai nuo pasirinkto būsto dydžio ir kambarių skaičiaus, dovanos vertė rinkos kainomis siekia nuo 15 iki 35 tūkst. Eur.

Projektas „Horizontai“ statomas vakarinėje Vilniaus miesto dalyje, Pilaitėje, Simono Grunau gatvėje.
Projektas „Horizontai“ statomas vakarinėje Vilniaus miesto dalyje, Pilaitėje, Simono Grunau gatvėje.
Projekte siūlomi kompaktiški 1,5 kambarių butai, erdvūs 2–3 kambarių būstai.
Projekte siūlomi kompaktiški 1,5 kambarių butai, erdvūs 2–3 kambarių būstai.
Projekte siūlomi kompaktiški 1,5 kambarių butai, erdvūs 2–3 kambarių būstai.
Projekte siūlomi kompaktiški 1,5 kambarių butai, erdvūs 2–3 kambarių būstai.
Projekte siūlomi kompaktiški 1,5 kambarių butai, erdvūs 2–3 kambarių būstai.
Projekte siūlomi kompaktiški 1,5 kambarių butai, erdvūs 2–3 kambarių būstai.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 21, 2023, 4:00 PM, atnaujinta Nov 21, 2023, 4:19 PM

„Papildomos dovanos nekilnojamojo turto rinkoje nėra naujiena, tačiau paprastai vystytojai siūlo parkavimo vietą ar mažiau susijusius, smulkius dalykus. Savo klientams dovanodami pilną buto apdailą, galime ne tik jiems suteikti aiškios finansinės naudos, bet ir sutaupyti galybę rūpesčių bei laiko. Derintis su dizaineriais ir meistrais bei pačiam prižiūrėti būsto įrengimo procesą ne tik užtrunka ir pareikalauja daug santaupų, bet ir gali apsunkinti kasdienybę“, – sako nekilnojamojo turto (NT) vystymo bendrovės, plėtojančios projektą „Horizontai“, vadovas Audrius Zakaras.

Namai, kuriuose parduodami butai, jau pastatyti, todėl galima juos bet kada apžiūrėti ir išsirinkti tinkamiausią pagal savo poreikius. Butų kainos prasideda nuo 94 tūkst. Eur.

„Su pirmaisiais pirkėjais, kurie pasinaudos mūsų išskirtiniu pasiūlymu dėl nemokamo buto įrengimo, glaudžiai bendradarbiausime ir tarsimės dėl jų poreikių bei pageidavimų. Kartu su savo patikimais, patyrusiais šioje srityje partneriais ne tik išdažysime jūsų būsimų namų sienas, įrengsime modernų apšvietimą ir lubas, sudėsime grindis bei duris bute, bet ir nemokamai pasirūpinsime dujiniu katilu, įrengsime vonios kambarį. Taip pat pridėsime ir keletą papildomų smulkmenų, kad įsikūrimas naujuose namuose būtų komfortiškas ir džiugus“, – teigia A.Zakaras.

Dizainerė Violeta Sinkevič-Švilpienė iš savo darbinės praktikos pastebinti, kad paprastai gyventojai, įsirenginėdami įsigytus būstus su daline apdaila, viršija savo nusimatytą biudžetą ir užtrunka ilgiau, nei planavo. Anot jos, nors savų namų įrengimo procesas iš pažiūros gali atrodyti romantiškai, mažiau patirties turintiems žmonėms, kurie viską daro savarankiškai, jis dažniausiai apkarsta.

„Galvodami apie namų įrengimą, turbūt įsivaizduojame save vaikštantį po baldų saloną ir besirenkantį pačią patogiausią sofą ar valgomąjį stalą, prie kurio galės susėsti šeima bei draugai. Tačiau jei įsigyjate būstą su daline apdaila, jūsų laukia dar labai ilgas ir ne pats lengviausias etapas. Sienos, grindys, durys, vonios kambario įrengimas – tai daug kainuojantys ir nemažai laiko užtrunkantys darbai, kurie paprastai nėra patys džiugiausi naujakuriams. Be to, čia yra daug techninių dalykų, kuriuos patikėję profesionalams, vėliau gyvendami kokybiškai įrengtame bute, tik džiaugsitės ir minėsite geru žodžiu“, – sako V.Sinkevič-Švilpienė.

Projektas „Horizontai“ statomas vakarinėje Vilniaus miesto dalyje, Pilaitėje, Simono Grunau gatvėje. Dėl jau gerai išvystytos ir toliau tobulinamos mikrorajono infrastruktūros būsimiems gyventojams bus tiek komfortiška judėti aplink namus, tiek lengva pasiekti kitas, kasdieniniam gyvenimui reikalingas vietas mieste.

Projekte siūlomi kompaktiški 1,5 kambarių butai, erdvūs 2–3 kambarių būstai. Pasirinkimą turės ir didesnės šeimos, kurios dairosi 4 kambarių butų, su dviem vonios patalpomis. Kvartalas yra jau anksčiau išvystytų kotedžų, gyvenamųjų namų bei daugiabučių kaimynystėje, todėl aplinkinė teritorija – jau apželdinta brandžiais medžiais, pasodinti krūmai, veja. Čia taip pat įrengti pėsčiųjų takai, poilsio bei laisvalaikio erdvės, apšviesti kiemai ir gatvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.