Plečiasi Palangos „Out of office“ – veiks ir žiemą

Bendradarbystės erdvė „Out of Office“ Palangoje veiks ir žiemą, naujoje vietoje. Unikali pajūrio bendruomenės iniciatyva įgauna pagreitį – atidaro antras, didesnes nei 220 kv. m. patalpas darbui, kūrybai ir poilsiui Gabijos viešbutyje, šalia Birutės parko.

Palanga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Palanga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2023, 3:07 PM

Anot projekto sumanytojų, kaip ir ankstesnė, veikianti šiltuoju metų laiku – „Kablyje“, ši erdvė išlaiko savo pagrindinį unikalumą – sąlytį su gamta, jūra bei yra aprūpinta visomis naujausiomis technologijomis, būdingomis šiuolaikiniams biurams.

Palanga tampa visų metų, o ne tik vasaros kurortu. Susidomėjimas ja tik didėja, tad nutarėme plėsti veiklą, skatindami kurti joje visus tuos, kurie tai gali sau leisti ir derinti tai su poilsiu“, – sako vienas iš bendradarbystės erdvės kūrėjų Martynas Rimavičius.

Jo teigimu, mintis plėsti „Out of Ofiice“ idėją gimė prieš kelis metus – buvo ieškoma tinkamų erdvių, kuriose kurorto svečiai būtų aprūpinti visomis darbui būtinomis priemonėmis, o kartu ir galėtų mėgautis kurorto privalumais ne tik vasarą.

„Tai antrasis mūsų projektas, trauksiantis ne tik Lietuvos talentus dirbti iš pajūrio, bet ir užsienio svečius. Turime unikalią gamtą, puikią infrastruktūrą: Palanga yra itin patogus miestas viską pasiekti pėsčiomis ar dviračiais, čia veikia puikus baseinas, kitos laisvalaikio erdvės ir užsiėmimai vaikams, tad manau, kad svečių gretos tik augs“, – sako M. Rimavičius.

Naujai įsikūrusiose „Out of Office“ bendrystės erdvėse „Gabijoje“, vienu metu gali dirbti arti penkiasdešimt žmonių, jose yra įrengtos konferencijų ir susitikimų erdvės, leidžiama naudotis visa būtina įranga darbui, viešbučio kavinės, sporto klubo bei SPA centro paslaugomis.

„Palanga yra savotiška Lietuvos sėkmės istorija, kuri nuo šiol tampa ir labai geru pavyzdžiu, kaip galima suderinanti darbą su poilsiu ištisus metus“, – sako nesenai į Palangą su šeima atsikraustęs vienas iš „Out of office“ įkūrėjų Mindaugas Juška.

Naujai atidaromose bendradarbystės erdvėse vidutinė darbo vietos nuomos kaina sieks 180 eurų per mėnesį, bus siūlomi specialūs paslaugų paketai.

Palangos „Out of office“ iniciatoriai – aktyvūs palangiškiai ir buvę vilniečiai, persikėlę gyventi ir dirbti į Palangą. Pirmoji bendradarbystės erdvė buvo atidaryta dar prieš pandemiją, legendiniame „Kablyje“, čia vienu metu pavasario-vasaros ir ankstyvojo rudens metu gali dirbti iki 100 darbuotojų, ją administruoja iniciatorių įkurta UAB „Greita Bitė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.