Nematyto Kalėdų miestelio statybas parėmė verslininkai

Nuotykių parke „Lokės pėda“ - Kalėdų miestelio statybos. Nuo gruodžio 6-osios pradėsiantis veikti miestelis tiek pavienes šeimas, tiek vaikų darželių ar mokyklų grupes pakvies į meduoliais, arbata ir kalėdine nuotaika pakvipusią „Lokės pėdą“.

Kalėdų miestelio statybų pradžia.<br>R.Budrio nuotr.
Kalėdų miestelio statybų pradžia.<br>R.Budrio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Vilčinskienė, jonavoszinios.lt

Nov 25, 2014, 2:41 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:59 PM

„Jau pastatėme rankdarbių trobelę, pasakų skaitymo namelį, papuošėme terasą, sutvarkėme kavinę. Dabar laukiam jau atkeliaujančios spindinčios linksmybių palapinės, o visos šviesos miestelyje užsižiebs gruodžio 6-ąją dieną, per atidarymą“, - sakė Kalėdų miestelio sumanytoja ir įkūrėja Daiva Jankauskaitė.

Nuo vasaros Kalėdų miestelio kūrimo nuotaikomis gyvenanti D.Jankauskaitė kartu su pagalbininkais į Kalėdų miestelį gabeno „statybines medžiagas“, kurių reikėjo miestelio statyboms – kauges šieno, medinius padėklus.

Pati D.Jankauskaitė „Lokės pėdoje“ persidažė Kalėdų senio roges, moteris rūpinasi dekoracijomis, kalėdinėmis knygomis vaikams, lemputėmis ir visais kitais kalėdiniais reikalais.

Sužinojusios apie Kalėdų miestelio kūrimą, kūrybingumo nestokojančiai D.Jankauskaitei sutiko padėti ir kelios Jonavos įmonės. D.Jakauskaitės idėją - sukurti Jonavoje iki šiol nebuvusį ir nematytą Kalėdų miestelį – palaiko ir daug jonaviečių.

Be to, “Lokės pėda” jau antrą kartą taps “pirmų kartų” vieta – beveik prieš dešimtmetį čia įkurtas pirmasis Lietuvoje nuotykių parkas, o šiais metais čia veiks ir pirmasis Lietuvoje Kalėdų miestelis, įkurtas ne centrinėse didmiesčių aikštėse, o atokiau nuo miesto pramogų erdvės.

Dieną Kalėdų miestelyje laukiamos vaikų grupės pagal iš anksto patvirtintą rezervaciją. Tuo tarpu vakarais ir savaitgaliais čia galės apsilankyti šeimos su vaikais.

Viešnagė Kalėdų miestelyje pavienėms šeimoms nieko nekainuos, tačiau norintys galės įsigyti Kalėdų senelio pinigų, ir juos išleisti Kalėdų senelio cukrainėje, kurioje bus karštų gėrimų ir saldžių užkandžių.

Kalėdų miestelyje svečių lauks ne tik Kalėdų senelis, tačiau ir čia apsigyvenę nykštukai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.