Žinome, kaip atnaujinti subraižytus mobiliųjų telefonų ekranus

Daugiau patarimų - mūsų  „Facebook“  paskyroje

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-07 12:51, atnaujinta 2018-01-16 19:13

Dantų pasta. Šiek tiek dantų pastos uždėkite ant vatos tampono ar švaraus minkšto audinio ir apskritimo formos judesiais įtrinkite įbrėžtą ekrano vietą. Tada ekraną nušluostykite lengvai sudrėkintu audiniu.

Automobilių priemonė įbrėžimams pašalinti. Priemonės, skirtos įbrėžimams ar įdrėskimams nuo automobilių paviršių pašalinti, pavyzdžiui, „Turtle Wax", „3M Scratch" ir „Swirl Remover", gali panaikinti įbrėžimus ir ant jūsų prietaisų ekranų.

Švitrinis popierius. Šis būdas skamba kiek netikėtai, o kai kam sukels net ironišką šypsnį. Bet paslaptis ta, kad reikia naudoti smulkiausių grūdelių švitrinį popierių – tokio galima rasti prekybos centruose. Šis metodas gali būti mažumėlę rizikingas, tad, prieš pradėdami tvarkyti kad ir savo mobiliojo telefono ekraną, pirmiausia pabandykite ant panašaus paviršiaus.

Valgomoji soda. Nedideliame indelyje sumaišykite dvi dalis valgomosios sodos ir vieną dalį vandens. Maišykite tol, kol susidarys tiršta vienoda masė. Šios masės uždėkite ant minkšto audinio ir rūpestingai patrinkite įbrėžimus ar įdrėskimus ant ekrano. Po to ekraną nuvalykite lengvai sudrėkinta šluoste, kad neliktų sodos likučių.

Vaikų pabarstai. Įpylus vandens į vaikų pabarstus gaunama masė, kurią galima taip pat panaudoti įbrėžimams ar įdrėskimams pašalinti. Ją naudokite taip kaip valgomąją sodą.

Daugiau patarimų - mūsų  „Facebook“  paskyroje

Parengė  Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.