Auksinis patarimas, kaip atgaivinti pageltusias pagalves

Tikriausiai visi esame susidūrę su problema, kai iš pagalvių niekaip nepavyksta panaikinti įsisenėjusių dėmių, o jos laikui bėgant pradeda labai erzinti. Ne paslaptis, jog kūnas išskiria prakaitą ir miego metu, kad palaikytų pastovią kūno temperatūrą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2015, 2:10 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 11:19 PM

Žmogaus prakaitas gali įsigerti į pagalvę, o išdžiūvęs palieka gelsvų neišskalbiamų dėmių. Ką daryti? Pirmiausia pagalvę reikia išskalbti, jei tai negelbėja, siūlome išbandyti vieną būdą, leisiantį tuo pat metu ir išskalbti, ir išbalinti pageltusias pagalves.

Jums prireiks: karšto vandens, 1 kaušelio skalbimo miltelių, 1 kaušelio indaplovės miltelių, 1 kaušelio audinių baliklio ir pusės kaušelio borakso.

Pirmiausia paruoškite tirpalą: maždaug 1 litro talpos inde karštame vandenyje ištirpinkite visas išvardytas priemones. Tuomet sudėkite (per vieną kartą – ne daugiau kaip dvi) pagalves ir užstatykite skalbimo programą.

Kai pagalvės bus išskalbtos, pasirinkite papildomą skalavimo programą. Viskas. Lieka jas išdžiovinti ir džiaugtis gaiva ir švara.

Daugiau praktinių patarimų – „Facebook“!

Parengė Milda Sendžikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.