Kankina nemiga? Rinkitės patalynę pagal savo zodiako ženką

Koks akmuo ar gamtos stichija artima vienam ar kitam zodiako ženklui žinome kiekvienas, nors kiek besidomintis astrologija. O  spalva, audinys,  raštas?  Pasirodo, pagal savo charakterį galima išsirinkti net  patalynę. Tuo tiki internetinės namų tekstilės ir dekoro parduotuvės „Fėjos namai“ vadovė Svajūnė Sabaliauskaitė.

Avinui tokia patalynė turėtų patikti.<br>„Fėjos namai“ nuotr.
Avinui tokia patalynė turėtų patikti.<br>„Fėjos namai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 4:01 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 2:42 PM

Avinas

Šio zodiako ženklo žmonėms patinka tamsiai raudona ar geltona spalvos. Avinai yra temperamentingi ir jiems reikia energingos aplinkos. Patartina rinktis šiltas spalvas ir nebijoti intensyvių spalvų interjero detalių. Avinai mėgsta dramatišką juodos, baltos ir raudonos spalvos kombinaciją, taip pat ir lygių linijų bei šviesių spalvų akcentus.

Vėžys

Spalva – sidabrinė, žalia, oranžinė. Tai rami, nesiruošianti pulti, nepavojinga asmenybė. Vėžiams svarbus jaukus apšvietimas, šilti atspalviai. Šio zodiako žmonės mėgsta gamtos motyvus, žalias ir oranžines spalvas, todėl ir patalynė rekomenduojama rinktis su laukų augmenija ar gyvūnija. Be to, Vėžiai mėgsta tradicijas ir klasikinį stilių.

Jautis

Jaučio kasdienybėje dominuoja žalia, alyvinė, balta, geltona spalvos. Jiems be galo svarbi žaluma. Jautis ramiai saugo jam priklausančią teritoriją, mėgsta ramybę ir harmoniją, jis džiaugiasi malonia aplinka. Šio zodiako asmenims tinka natūralios medžiagos ir žemės atspalviai, todėl į tai vertą atkreipti dėmesį renkantis patalynę.

Dvyniai

Šviesios spalvos ir natūralios medžiagos. Šie žmonės tiesiog negali pakęsti vienodumo ir monotonijos. Patartina rinktis patalynę iš medvilnės, lino ar natūralaus šilko. Spalvos gali būti oranžinė, salotinė, melsva ar violetinė. Dvyniai seka naujas tendencijas, mėgsta retro stilių.

Liūtas

Liūtai mėgsta švarą ir minimalistinį stilių. Šio tipo žmonėms patinka šviesios spalvos – balta, smėlio, pastelinės, ir ryškios raudonos, geltonos ar aukso spalvos akcentai. Liūtams patinka ekstravagantiškumas, meniškumas, taip pat jiems svarbi ir žaluma. Išskirtinumas ir prabanga yra liūtų siekiamybė. Jie domisi naujausiomis interjero madomis ir nuolat atnaujina būstą, kad jis būtų stilingas. Šio zodiako žmonėms tinka prabangios šilkinės, satininės, bambukinės ar Egipto medvilnės patalynės.

Mergelė

Šio ženklo žmonės labai kruopštūs, darbštūs ir kartais net perdėtai tvarkingi. Mergelėms būdinga harmonija, jaukumas. Mėgsta pastelines spalvas ir gėlių raštus. Jie renkasi antikvarinį ar klasikinį stilių. Renkantis patalynę Mergelėms patartina vengti ryškių spalvų, kičo elementų, sintetinių medžiagų.

Svarstyklės

Spalva: mėlyna, žalia. Svarstyklių gyvenimą valdo grožio ir harmonijos jutimas, šie žmonės geba tinkamai vertinti grožį. Svarstyklėms būdingi paprasti, simetriški, šviesūs ir erdvūs namai. Jos nepagaili pinigų sukurti nepriekaištingą namų aplinką. Kiekviena namų detalė yra priderinta, tad ir patalynė yra svarbus akcentas namų interjere. Šio ženklo žmonėms patinka derinti spalvas, jos vengia ryškių spalvų ir motyvų, blizgių ir nenatūralių medžiagų, todėl sintetinė patalynė nėra pirmoje vietoje. Svarstyklėms geriausia namus pagyvinti augalais ir faktūromis.

Skorpionas

Šio ženklo žmonės mėgsta rytietiškus raštus, tamsią medieną. Ryškias intensyvias spalvas kombinuoja su juoda ar balta. Beje, auksas ir sidabras jiems taip pat artimas. Šio zodiako ženklo žmonėms tiktų šilkinio audinio patalynė, siuvinėta arba išpiešta rankomis. Skorpionams taip pat patinka odinės, natūralios apdailos medžiagos.

Šaulys

Mėgstamiausios spalvos – violetinė, turkio ir mėlyna. Šio ženklo žmonėms tinka modernus baltas interjeras su ryškiomis interjero detalėmis. Šauliams nereikia ypatingos prabangos, jaukios pagalvės leidžia Šauliams jaustis maloniai, jie mėgsta egzotiką. Miegas žydroje patalynėje padės šiems žmonėms puikiai pailsėti.

Ožiaragis

Ožiaragių Spalvos yra juoda, tamsiai ruda, pilka, mėlyna ir blyškiai geltona, tačiau pati pagrindinė – mėlyna. Šie žmonės gerbia tradicijas. Ožiaragiai mėgsta brangius ir ilgaamžius dalykus, todėl jiems svarbesnės medžiagos, o ne formos, tad renkantis patalynę rekomenduojama labiau atkreipti dėmesį į kokybę, o ne į grožį.

Vandenis

Pagrindinės Vandenio spalvos yra šviesiai pilka, violetinė. Šio zodiako žmonėms svarbi tvarka ir paprastumas. Jie vengia ekstravagancijos ir negali pakęsti eklektikos. Jiems malonūs nepastebimi dalykai, patogus ir raminantis interjeras. Todėl, renkantis patalynę, ji neturi būti labai įmantri ar prabangi. Miegas violetinės spalvos audiniuose padės Vandeniui jaustis žvaliam ir energingam.

Žuvys

Spalva: sidabrinė ir šviesiai pilka. Jie yra idealistai, visur ieškantys grožio bei harmonijos. Dauguma Žuvų nemėgsta naujovių, yra meniškos sielos. Žuvys mėgsta neįprastus ryškių spalvų derinius, tamsias, šaltas spalvas, eklektiką. Joms labai svarbus jaukumas ir prabanga, minkšti baldai. Kuo daugiau aplinkui raukinukų, pagalvėlių ir įvairiausių dangalų, tuo šio ženklo atstovams yra jaukiau. Patalynė tiktų iš vilnos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.