7 fengšui priesakai: kokios klaidos iš namų išveja laimę?

Štai jums septyni fengšui priesakai, kurie padės namus apvalyti nuo neigiamos energijos ir pripildyti juos sėkme.

Greta durų ar tuo labiau virš jų negalima kabinti vėjo varpelių.<br>123rf nuotr.
Greta durų ar tuo labiau virš jų negalima kabinti vėjo varpelių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2015, 4:23 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 4:17 AM

Vienas svarbiausių draudimų – jokiais būdais nesujunkite svetainės ir virtuvės. Anot fengšui kanonų, svetainė – akumuliatorius, kur kaupiasi visa žmogaus sėkmė, o ypač – šeimos galvos sėkmė. Jei sujungsite svetainę su virtuve, sėkmė namus gali apleisti, o grąžinti laimę po savo namų stogu bus itin sudėtinga.

Antrasis priesakas. Jokiais būdais nekaupkite senų nebereikalingų daiktų, juo labiau – sulūžusių. Įdužusiame inde kaupiasi neigiama energija. Ji lemia dažnus pykčius namuose, o nuo žmogaus nustumia sėkmę. Sulūžusius daiktus, pasak fengšui, būtina išmesti ir dėl to, kad atsikratydami sugedusiais daiktais drauge išmesite ir vieną savo nesėkmių.

Trečiasis priesakas. Iš įpročio nekaupkite nereikalingų daiktų. Tai – neigiamos energijos sankaupos. Ypač blogai, jei nenaudingus daiktus sandėliuojate žmogui svarbiose sveikatos ir šeimos zonose. Tokiu atveju, tikina fengšui, sėkmės namuose artimiausiu metu galite nesitikėti. Vis tai, ko jums nereikia, be gailesčio šveiskite lauk.

Ketvirtasis priesakas. Sanitarinis mazgas – pats savaime viena iš nedėkingiausių zonų namuose. Būtent per jį namus palieka teigiama energija, pinigai, sėkmė, o sugedęs čiaupas padėtį tik apsunkina.

Penktasis priesakas. Veidrodžių jokiais būdais nekabinkite taip, kad juose matytųsi laukinės durys. Teigiama energija į namus ateina per duris. Jei veidrodyje matyti laukinės durys, į namus patekusi teigiama energija atsispindi veidrodyje ir palieka namus.

Šeštasis priesakas. Tarp laiptų pakopų negali būti tarpų. Jei pakopas skiria tarpai, geroji energija pakils į viršų ir išeis iš namų.

Septintasis priesakas. Greta durų ar tuo labiau virš jų negalima kabinti laikrodžių ar vėjo varpelių. Tai gali tapti daugelio nesėkmių priežastimi.

Parengta pagal cluber.com.ua.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.