Interjero dizainerės žada naują paslaugą: greitai ir pigiai

Kad jūsų tvirtovė  taptų jaukiais namais nebeužtenka  tik sienų ir stogo virš galvos. Baldai, kilimai, šviestuvai, pagalvės, interjero detalės ir dar begalės svarbių smulkmenų – vieni savo namus imasi kurti patys, kiti renkasi lengvesnį kelią ir šią užduotį patiki savo amatą išmanantiems profesionalams.  Dvi vinietės dizainerės Gintarė Garcia ir Brigita Petravičiūtė  nutarė savo klientus konsultuoti virtualiai.

Kad jūsų tvirtovė taptų jaukiais namais nebeužtenka tik sienų ir stogo virš galvos.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Kad jūsų tvirtovė taptų jaukiais namais nebeužtenka tik sienų ir stogo virš galvos.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Išsirinkti namams skoningus daiktus sugeba tikrai ne visi.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Išsirinkti namams skoningus daiktus sugeba tikrai ne visi.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Jaukumą visi suprantame skirtingai.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Jaukumą visi suprantame skirtingai.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Detalės svarbios visuose namuose.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Detalės svarbios visuose namuose.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Vieni savo namus imasi kurti patys, kiti kreipiasi į profesionalus.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Vieni savo namus imasi kurti patys, kiti kreipiasi į profesionalus.<br>„Jaukumo kūrėjai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 7, 2016, 12:18 PM, atnaujinta May 30, 2017, 4:40 AM

„Žinoma, šiandien bene visi dizaineriai elektroniniu paštu ar kitaip  atsakinėja į klientui rūpimus klausimus, tačiau mūsų sistema yra kitokia, todėl kol kas – vienintelė Lietuvoje, – tikino merginos, savo komandą  pasivadinusios  “Jaukumo kūrėjai“, – sukūrėme  specialią platformą, lengvai veikiančią sistemą, kurioje galima pasidalinti nuotraukomis, klausimus gali užduoti visi norintys ir atsakymo sulaukia labai greitai“.  

Paslaugos, kurias teikia – trejopos. Pirma – trumpoji konsultacija, kuomet  galima pasikonsultuoti dėl norimų užuolaidų, sienų spalvos, baldų ar veidrodžių. Iš esmės – visko kas jus domina. Kūrėjos  patars, kur rasti tam tikrus daiktus, kur ieškoti dažų, kiliminės dangos, pagalvių ar kaip geriau planuoti apšvietimą. Ši vienkartinė paslauga kainuoja   kelis eurus,  atsakymas žadamas  per 24 valandas.

Antra paslauga – kambario projektas. „Taip, mes suprojektuosime jums kambarį. Jei norite įsirengti, ar norite sužinoti, kaip atrodytų jūsų esamas kambarys – tai vertinga paslauga. Patarsime kas labiausiai tinka, bendradarbiausime su jūsų įgeidžiais ir norais, pasufleruosime ir tikslias parduotuves, kur rasti norimus daiktus. Nebijokite teirautis – kuo daugiau klausimų, tuo rezultatas geresnis. Pagelbėsime kaip išdėlioti baldus, kokios spalvos rinktis sienų dažus, baldų apmušalus, kokios grindys išdidintų erdvę, kokie akcentai suteiktų jaukumo ir panašiai. Kartu su visa informacija pasidaliname ir daiktų išdėstymo planu, bei nuorodomis, kur mūsų komanda rekomenduoja jų ieškoti“, – vardijo dizainerės.

Trečia – individualus projektas. Į šią paslaugą telpa viskas ko tik trokštate. Tai nuo pagrindų suplanuotas ir įgyvendintas rezultatas. Nesvarbu kokio dydžio jūsų namai, biuras ar kita erdvė, bus pasiūlytas ne vienas variantas. „Dirbame ne tik  dviese, tad priklausomai nuo erdvės, projektą ruoš profesionalas, kuris toje sferoje yra nepakeičiamas. Individualų planą paruošti užtrunka apie mėnes“, – sako Gintarė ir Brigita bei tikina, kad tai nekainuos brangiai.

Kad žmonės patikėtų jų profesionalumu, interjero dizainerės  parengė keletą patarimų, tiksliau įvardijo dalykus, kurie galėtų papuošti kiekvienus namus:

Raštuotos plytelės – jos lyg Barselonos gatvės vis kitokios, nematytos ir suteikiančios interjerui eklektikos. Geometrinės figūros taip pat. Būtų keista, jei taip sparčiai besivystančios naujausios technologijos neįkvėptų ir interjero dizainerių. Masinės gamybos revoliuciją sukėlę 3D spausdintuvai turėjo didžiulę įtaką ir interjero sprendimams, tad geometrinių detalių ir raštuotų, margų plytelių į savo interjerą įtraukti pravartu. Ir netikėta, ir stilinga.

Marmuras – dar vienas šių metų elementas, kuris, regis niekuomet nesensta. Tai nemari klasika, kuri gali papuošti įvairias erdves. Pasirinkimų amplua platus: šis gali būti vienas pagrindinių interjero elementų arba gali būti panaudojamas gaminant kėdes, vazas, puodelius. Subtilių atspalvių ir prabanga dvelkiantis akmuo dar vienas pasirinkimas, kurį rekomenduojame.

Auksas – ši spalva visados madinga. Šie metai – ne išimtis. Ji puikiai derės įvairiose interjero detalėse, baldų rėmuose, šviestuvuose. Svarbiausia – su saiku.

Senienos ir sendinti veidrodžiai – šį pavasarį patariame senus daiktus prikelti naujam gyvenimui. Dabar namų ar biuro interjere sumaniai pritaikę savo tėvų, senelių, o gal antikvariate ar sendaikčių parduotuvėje įsigytus daiktus galite pataikyti tiesiai į dešimtuką. Tas pats galioja ir neryškiems, padūmavusiems veidrodžiams. Prie to derinkite medinius akcentus ir žinoma augalus. Juk pavasaris – žaluma turi gyvuoti ir džiuginti jūsų namus ir akį.

Dar vienas svarbus akcentas – apšvietimas. Futuristiniai šviestuvai klasikiniame interjere? Kodėl gi ne. Šiandien interjero dizaineriai siūlo išbandyti pačių įvairiausių formų šviestuvus ir gan netikėtus sprendimus, įkvėptus net istorinių ištakų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.