5 patarimai, kaip bent trečdalį gyvenimo praleisti patogiai

Ar kada nors rimtai susimąstėte, kad trečdalį savo gyvenimo praleidžiate ne kur kitur, o lovoje? Maža to, nuo to trečdalio priklauso ir likusio gyvenimo kokybė. Miego kokybė lemia, kaip jausitės atsikėlę – žvalūs ar išsekę. Vienas svarbiausių gero miego kriterijų – geras čiužinys. Toks, koks yra revoliuciją sukėlęs „Napsie“. Tad kaip susikurti išties kokybišką miego aplinką ir koks turi būti geras čiužinys?

Tobulas Napsie čiužinys<br>Užsakovo nuotr.
Tobulas Napsie čiužinys<br>Užsakovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 9:54 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:14 AM

1 patarimas: Rinkitės naujausias technologijas

Laikas ir technologijos nestovi vietoje. Labai džiaugiamės, kad norint perduoti žinią nebereikia bėgti į paštą siųsti telegramos – užtenka spustelėti išmaniojo telefono ekraną. Tad išmokime pasitikėti naujausiomis technologijomis besirinkdami ir čiužinius. Pirmaujanti ir naujausia miego srities inovacija, kuria paremti „Napsie“ čiužiniai, tai korio formos spyruoklės iš putų poliuretano. Kompanija siekė sukurti tokį miegojimo paviršių, kuris idealiai tiktų kiekvienam. Jiems netiko niekas, kas jau buvo rinkoje, todėl ėmėsi bendradarbiauti su viena pirmaujančių miego laboratorijų, kurioje sukūrė korio formos spyruoklę iš putų poliuretano, kuri juda trimis kryptimis ir dinamiškai prisitaiko prie kūno formos, svorio ir miego pozos. Tai buvo revoliucinis žingsnis, atvedęs prie tobulos kombinacijos: viskozės elastinės medžiagos, prisitaikančios prie kūno linijų, ir spiralių iš putų poliuretano. Kartu šios medžiagos suteikia balansą tarp komforto ir tvirtos atramos.

2 patarimas: Geriau rinktis patogų čiužinį, nei madingą lovos rėmą.

Daugelis frazę „gera lova“ supranta kaip prabangų, įmantriai dekoruotą rėmą. Tačiau reikia suprasti, kad miegame ne ant jo, o ant čiužinio. Tad jei tenka rinktis, verčiau investuokite į čiužinį, o ne į lovos karkasą. „Napsie“ čiužinys yra pagamintas iš labai patvarių medžiagų, todėl gali būti naudojamas ant bet kokio paviršiaus, net ant grindų. Tai puikus pasirinkimas naujakuriams ar nuomininkams – kam investuoti į brangią lovą, jei užtenka kokybiško čiužinio, kuris yra ne tik patogus, bet ir stilingas. Dėl išskirtinio dizaino „Napsie“ čiužinį renkasi ir minimalistinio ar skandinaviško interjero gerbėjai.

3 patarimas: Prižiūrėkite savo čiužinį.

Lovoje nutinka visko – netikėtai išsipila rytinė kava, iš lauko grįžęs numigti skuba šuo arba čiužinys tiesiog nukenčia dėl vaikų išdaigų. Todėl rinkitės tokį čiužinį, kurį galėsite lengvai prižiūrėti. Atkreipkite dėmesį į nuimamą užvalkalą, kurį galėsite išskalbti ir visada išlaikyti gaivią bei švarią miego aplinką. „Napsie“ užvalkalas yra dviejų spalvų, su patogiu užtrauktuku, lengvai nuimamas. Jį galima skalbti 40 laipsnių temperatūroje. Kas pora mėnesių išvėdinkite ir patį čiužinį – tiesiog nuimkite nuo jo patalynę ir palikite dieną prie atviro lango. Taip užtikrinsite čiužinio ilgaamžiškumą ir tuo pačiu savo miego aplinkos gaivumą.

4 patarimas: Išbandykite čiužinį savo namuose.

Manote, kad čiužinį, su kuriuo praleisite trečdalį savo gyvenimo, užtenka pabandyti parduotuvėje vos 10-15 minučių? Netiesa. Čiužinį labai svarbu išbandyti savo namuose – ten, kur miegate. Reikia gerai pasivartyti po visą čiužinį, kad jį gerai pajaustumėte. Be to, temperatūra pardavimo vietoje skiriasi nuo jūsų miegamojo temperatūros. Dėl to „Napsie“ „ suteikia galimybę bandyti čiužinį ne parduotuvėje, o tiesiog savo namuose. Ir ne 15 minučių, o net 101 naktį! Tiek laiko tikrai pakaks įsitikinti, ar jis yra geras miego partneris. O svarbiausia, kad čiužinių pristatymas ir paėmimas yra nemokamas!

5 patarimas: Investuokite protingai.

Niekas negali tikėtis, jog pigus čiužinys tarnaus ilgiau nei kelerius metus. Dažniausiai pigūs čiužiniai susidėvi per 3-5 metus, imate vis blogiau išsimiegoti. Renkantis čiužinį, kaina yra svarbus kriterijus, bet yra įprasta manyti, kad kaina tiesiogiai daro įtaką ir kokybei. „Napsie“ sugriovė šį mitą ir kompanijos sukurtas čiužinys yra puikus to įrodymas. „Napsie“ čiužiniui suteikia 10 metų garantiją. Taip pat su „Napsie“ nėra jokių magiškų burtų ir nenaudingos pompastikos – tik vienas patogus čiužinys be jokių nereikalingų priedų už labai gerą kainą.

Tobulą čiužinį Jums siūlo „Napsie“. Sužinokite daugiau čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.