Kaunietė papuošė savo namus Kalėdoms – yra, ko pasimokyti visiems

Vienas iškilmingiausių, labiausiai jaudinančių laikotarpių – didžiųjų metų švenčių laukimas. Nesvarbu, kur būtum ir ką veiktum, klajūnės mintys neša mus į paskutinę gruodžio savaitę, kai baigiantis metams, į mūsų širdis pasibels Kūčios, Kalėdos, Naujieji metai. Spalvingos parduotuvių vitrinos, žėrinčios lauko girliandos skatina išpuošti ir savo lizdą – taip, kad vakare sugrįžus namo, apimtų šilti, gražūs jausmai, kad dekoracijos sustiprintų artėjančios kalėdinės dvasios dvelksmą.

Prieš Kalėdas ir Naujuosius metus malonu namus išpuošti spalvingomis dekoracijomis.<br>M.Trainienės nuotr.
Prieš Kalėdas ir Naujuosius metus malonu namus išpuošti spalvingomis dekoracijomis.<br>M.Trainienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Miglė Trainienė

Dec 19, 2016, 3:06 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:45 PM

Nebijokime eksperimentuoti – pavyzdžiui, stalą papuošti žiemą primenančia atributika, kur dominuoja sidabrinės, baltos, šviesiai pilkos staltiesės, taurės, žvakės, servetėlės, dekoratyviniai padėklai iš stiklo, įvairaus dydžio tviskantys žaisliniai rutuliai, drauge visi sukuriantys prabangos, iškilmingumo įspūdį.

Kitame namų kampelyje svarbiausią rolę galėtų vaidinti geltoni ir rudi atspalviai, pritaikant žvakides, žvakes, vazas, metalines skulptūrėles, žaislus, gėles. Prie jų puikiai tinka ir kavos pupelės, iki pusės pripildžiusios taures, pabertos ant dekoratyvinių lėkščių ir padėklų. Įspūdį sustiprintų žvakė, liepsnojanti ant apverstos taurės kojelės.

Kalėdinei puošybai praverčia ir nedideli kelmai, medžių šakelės, kankorėžiai, sausi augalai, net mediniai krepšiai, naudojami ūkiuose – ypač, parinkus tinkamą apšvietimą.

Eglutes galima padabinti ne vien tik tradiciniais žaislais, bet ir džiovintų apelsinų riekelėmis, dailių formų sausainiais, angeliukais, saldainiais. Tačiau kiekvienas žmogus grožį geriausiai jaučia pats – svarbiausia širdyje neužgesinti noro sukurti jaukią kalėdinę aplinką, kuri džiugins ir tave, ir tavo artimuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.