Tautiečiai per Kalėdas džiaugėsi prabangiomis dovanomis

Patvarių, patikimų ir ilgaamžių stogo-fasado dangų lyderė Baltijos šalyse UAB „Eternit Baltic“ kartu su naujienų portalu lrytas.lt jau išrinko ir paskelbė konkurso „Mano Eternit istorija“ laimėtojus. Prabangios kalėdinės dovanos – kepsninė „Big Green Egg“ ir būsima degustacija – jau džiugina tris Lietuvos šeimas.

Eternit Baltic nuotr.
Eternit Baltic nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2016, 10:42 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:11 PM

Pastarąjį mėnesį vykusiame konkurse varžytis turėjo teisę atstovai, kurie savo stogų ir fasadų eksterjerų išpildymui rinkosi „Eternit Baltic“ dangas. Į kovą dėl prabangių kalėdinių dovanų stojo 20 dalyvių, kurie sulaukė itin aktyvaus lrytas.lt skaitytojų palaikymo. Daugiausiai jų simpatijų sulaukė ir beveik ketvirtadalį balsų surinko Juozo Nabažo istorija.

Patiems šeimininkams puoselėjant klėtį, buvo stengiamasi išsaugoti kuo daugiau unikalių būsto detalių ir natūralesnį jo įvaizdį. Šiai šeimai prieš Kalėdas pranešta džiugi naujiena apie laimėtą prizą tapo triguba švente – dar prieš savaitę jų jaukią namų atmosferą ir šeimos gretas papildė naujagimis.

Likę du nugalėtojai buvo išrinkti specialiai konkursui suburtos ekspertų komisijos. „Renovacijos“ kategorijoje didžiausio jos palankumo sulaukė Alvydo Mandeikos istorija apie XIX-XX a. sandūroje pastatytą ir neseniai paties renovuotą namą. Komisija vienareikšmiškai nutarė, jog tai puikus istorinio paveldo, panaudojant modernias medžiagas, atkūrimo pavyzdys.

Būsto savininkas džiaugiasi, kad istoriškai svarbaus pastato renovacijai panaudojo pluoštinio cemento plokštelių dangą „Dacora“, kuri atitiko architektūros paveldo reikalavimus, lengvai įsiliejo sudėtingoje namo stogo konstrukcijoje ir klasikinėje rajono aplinkoje.

Priimdamas kepsninę A. Mandeika sunkiai galėjo patikėti sėkme. „Tiesą pasakius, nesitikėjau. Rodos, dovana nukrito iš giedro dangaus“, – emocijomis dalinosi laimėtojas. A. Mandeikai senąją šašlykinę teks atidėti į šalį, nes nuo šiol su savo draugo, išmanančio grilio patiekalų subtilybes, pagalba galės maloniai stebinti artimųjų skrandžius dar gardesniais ir sveikesniais patiekalais.

„Naujos statybos“ kategorijoje ekspertų nuomone geriausiai pasirodė itin modernus Martyno Matkevičiaus būstas ir jo išskirtinis fasado bei stogo sprendimas, kuriems uždengti taip pat buvo panaudotos „Dacora“ plokštelės. Laimėtojo teigimu, būtent ši danga atitiko jų lūkesčius. „Ieškojome patikimo, patvaraus, ilgaamžio, bet tuo pačiu modernaus ir ypatingo „rūbo“ savo namams, – pasakojo M. Matkevičius.

Pasak laimėtojo, apie kepsninės įsigijimą šeima dažnai pagalvodavo, tačiau neretai mintis nustumdavo ir triumfuodavo pirmesnio būtinumo pirkiniai. Prieš pat Kalėdas pristatytas prizas puikiai derėjo po Matkevičių egle. „Mūsų šeima labai nekantrauja sulaukti geresnių orų, kad galėtumėme pasimėgauti ir antrąja prizo dalimi – degustacija sau ir draugams“, – sakė nugalėtojo žmona Simona.

Šiuolaikinių stogų ir fasadų lyderė UAB „Eternit Baltic“ dėkoja konkurso dalyviams ir visiems aktyviai nuomonę reiškusiems lrytas.lt skaitytojams, tuo pačiu metu palinkėdami naujuosius 2017-uosius metus pasitikti šiltai, stilingai ir skaniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.