Ispaniškos plytelės sužavėjo lietuvius

„Karštoji Ispanija – puiki šalis norintiems įsimintinų ir malonių atostogų! Tačiau spalvingąją ir egzotišką Ispaniją galime turėti visai čia pat – savo namuose“, – sako salono ISPANIŠKOS PLYTELĖS vadybininkė Gintarė Chmieliauskienė.

Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Jan 2, 2018, 2:18 PM

Kaune, įsikūrusi įmonė UAB „Legionas“ atstovauja ispaniškų plytelių gamintojams ir ypač džiaugiasi pastaruoju metu susilaukianti vis daugiau Lietuvos gyventojų ir netgi žinomų dizainerių dėmesio.

Gaila, tačiau orai mūsų, lietuvių, per daug nelepina nei vasarą, nei žiemą. Tikriausiai todėl vis dažniau norisi savo namuose sienas, grindis ar net lauko takelius pasipuošti šiluma, kaitria saule ir smėlėtu paplūdimiu dvelkiančiomis ispaniškomis plytelėmis.

G.Chmieliauskienė pasakoja, kad ispaniškos plytelės, mus, praktiškuosius lietuvius, žavi ne tik egzotiniu grožiu, suteikiančiu namams prabangos, elegancijos ir jaukumo. Kartu su visu grožiu garsūs plytelių gamintojai siūlo daug naudingų praktinių savybių, net tokių kaip šalčiui ar slydimui atsparius paviršius! O kas gali būti geriau už praktiškumo ir grožio derinį? – linksmai priduria moteris.

Ko reikėtų nepamiršti renkantis ispaniškas plyteles?

Svarbiausia žinoti, ko norite, nes pasiūla išties didelė. Išsirinkti reikės ne tik spalvą, paviršių ir jo tekstūrą. Dar prieš įsigydami būtinai turite atkreipti dėmesį į plytelės dydį, formą ir net tokius techninius aspektus kaip paviršiaus tinkamumas klijuoti.

Žinoma, ispaniškos plytelės sužavėti gali labai greitai. Daugelis jų išties neįprastai žavios. Tačiau visuomet patartina pasitarti su specialistais, nes asortimentas labai didelis ir galima lengvai pasiklysti – tikina salono „Ispaniškos plytelės“ vadybininkė G.Chmieliauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.