10 neįtikėtinų būdų, kaip buityje panaudoti plaukų džiovintuvą

Įprasta plaukų džiovintuvą naudoti tam, kam jis ir skirtas – plaukams džiovinti. Tačiau gudročiai šį prietaisą pritaikė ir kitur. Vieni juo džiovina kojines, kiti ieško plaukų džiovintuvo, kai reikia nuimti prikibusią kramtomąją gumą. Apie šiuos ir kitus būdus, kaip praktiškai panaudoti plaukų džiovintuvą – šiame tekste.

 Įprasta plaukų džiovintuvą naudoti tam, kam jis ir skirtas, tačiau gudročiai šį prietaisą pritaikė ir kitur.<br> 123rf.com nuotr.
 Įprasta plaukų džiovintuvą naudoti tam, kam jis ir skirtas, tačiau gudročiai šį prietaisą pritaikė ir kitur.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-10 14:40

Plaukų džiovintuvu lengvai pašalinsite lipdukus. Tereikia šiltu džiovintuvo oru papūsti į lipduką.

Aprasojo veidrodis, o jums trūksta laiko palaukti, kol jis bus tinkamas naudoti? Susiraskite plaukų džiovintuvą ir juo nusausinkite garus.

Šis prietaisas praverčia, kai reikia išvalyti kompiuterio klaviatiūrą, į kurią pribyra smulkių šiukšlių. Pastatykite klaviatūrą šonu ir prapūskite ją šaltu plaukų džiovintuvo oru.

Lyginkite be lygintuvo. Kartais būna situacijų, kai lygintuvo po ranka nėra, o plaukų džiovintuvą – surandate. Tad jei prisėjo būtinai ištiesinti sulamdytą rūbą, apipurkškite jį vandeniu ir sausinkite plaukų džiovintuvu. Reikia pripažinti, kad rezultatas nebus lygiai toks pat, kaip drabužį išlyginus lygintuvu, tačiau pokytį į gerąją pusę tikrai matysite, rašo novate.ru.

Jei jautriai reaguojate, kai tenka nulupti pleistrą, pamėginkite prieš tai pleistrą pašildyti šiltu oru iš plaukų džiovintuvo, truputį palaukite, o tuomet nuimkite pleistrą be jokio vargo.

Džiovintuvas padeda, kai reikia nuo audinio nuimti prikibusią kramtomąją gumą.

Yra žmonių, kuriems patinka patirpę ledai. Šiltu plaukų džiovintuvo oru desertą akimirksniu padarysite tokiu, kokį mėgstate.

Plaukų džiovintuvas taupo laiką, kai prireikia nudžiovinti nagų laką. Tik prietaise įjunkite šaltą, o ne karštą orą.

Jei tenka nuo baldų šalinti žvakių vašką, pasinaudokite plaukų džiovintuvu: šiltu jo oru patirpinkite vašką, po to dėmę valykite popierine servetėle.

Neįprastas, bet praktiškas būdas greitai išdžiovinti kojines: ant plaukų džiovintuvo užmaukite kojinę ir pūskite į ją šiltą orą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.