Nebūtumėte nė pagalvoję, kam galite panaudoti šį pigų vaistą

Aspirinas – vaistas, randantis vietą kiekvienoje vaistinėlėje. Pasirodo, jis praverčia ne tik susirgus, bet ir buityje. Žinoma, labai svarbu vaistą tinkamai panaudoti. Taigi, keletas būdų, kada tabletė gali būti veiksminga buityje, rašoma novate.ru.

Aspirino tabletės gali puikiai pasitarnauti buityje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Aspirino tabletės gali puikiai pasitarnauti buityje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2019, 9:09 PM

Prieš skalbdami drabužius, paimkite 12 aspirino tablečių ir jas susmulkinkite, tuomet sumaišykite su 8–10 litrų kambario temperatūros vandens. Susidariusiame mišinyje drabužius galite mirkyti per naktį. Aspirinas padeda išbalinti drabužius.

Jei norite gėles ilgiau išlaikyti šviežias, paimkite 2–3 tabletes, susmulkinkite ir užpilkite litru vandens. Palaukite, kol milteliai ištirps. Tuomet į šį vandenį galima merkti gėles. Sunaikinus bakterijas, skintos gėlės ilgiau nenuvys. Vienintelis „bet“ – vanduo turėtų būti keičiamas kasdien.

Susiruošę valyti santechniką, paimkite 5 aspirino tabletes, kruopščiai susmulkinkite. Gautus miltelius įpilkite į ploviklį santechnikai, gerai išmaišykite. Gautą masę galima naudoti vonios kambaryje ar tualete. Mišinį palaikykite kelias minutes, tuomet nuplaukite šaltu vandeniu.

Galiausiai, aspirinas gali būti naudojamas ir vamzdžiams valyti. Į vamzdį sudėkite keletą susmulkintų tablečių ir užpilkite puse puodelio acto. Palaukite šiek tiek ir atsukite karštą vandenį, kad būtų pašalinti vamzdyje susikaupę riebalai, nešvarumai, muilo apnašos ar plaukai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.