Moters nuotraukos šiurpina: atskleidė, kas slypi mūsų čiužiniuose

Viena moteris išsiurbusi čiužinį liko šokiruota, ką ten išvydo. Todėl socialiniame tinkle ji paskelbė nuotraukas, kuriose matosi,  kiek dulkių, nešvarumų ir negyvų odos ląstelių slėpėsi  jos lovos čiužinyje.

Moteris išsiurbė čiužinį, tačiau pamatyti tiek dulkių tikrai nesitikėjo.<br>pixabay.com nuotr.
Moteris išsiurbė čiužinį, tačiau pamatyti tiek dulkių tikrai nesitikėjo.<br>pixabay.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2019, 1:29 PM, atnaujinta Aug 10, 2019, 2:14 PM

Tai kelia  pasibjaurėjimą, ir akivaizdu, kad kartą per savaitę išskalbti patalynės, kad atsikratytum šių nešvarumų, nepakanka, rašoma metro.co.uk.

„Facebook“ grupėje, skirtoje valymui, moteris pasidalijo nuotraukomis, kuriose matosi krūva dulkių iš ištuštinto dulkių siurblio.  „Visa tai – nuo mano čiužinio. Prašau manęs neteisti, aš tiesiog norėjau parodyti, kiek nešvarumų gali susikaupti ant dvigulio čiužinio“, - paaiškino prie nuotraukų.

Ši moteris tikrai nėra išskirtinai netvarkinga. Daugelis greičiausiai nė nemėgina išvalyti savo čiužinio, o jeigu ir pamėgintų, greičiausiai rezultatai būtų labai panašūs. Savo odos kolekcijoje greičiausiai miega dauguma.

Komentaruose po įrašu netrūko žmonių, sakiusių, kad jie niekada nebuvo išsiurbę čiužinio ir dabar yra sunerimę nuo minties, kiek visko ten galima rasti. „Turbūt dėl to čiužiniai bėgant metams tampa vis sunkesni, juose kaupiasi negyvos odos ląstelės, nešvarumai ir kūno skysčiai. Nuostabu“, - po nuotraukomis buvo ir toks komentaras.

Tad verta išmokti kelių gudrybių, kad čiužinys atrodytų ir kvepėtų gaiviai:

kartkartėmis išsiurbkite čiužinį, kad suprastumėte, kiek nešvarumų prisikaupia apmušale;

taip pat kartais gerai jį pravėdinkite. Jei lauke šilta ir nelyja, tiesiog palikite čiužinį kuriam laikui saulės atokaitoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?