R. Šimašius kreipėsi į vilniečius: ieško žmogaus, paslapčia mieste sodinusio medžius – jam ruošia staigmeną

Meras Remigijus Šimašius socialinėje erdvėje pasidalijo žinute apie paiešką žmogaus, kuris kadaise naktimis paslapčia ir nelegaliai Vilniuje sodindavo medelius.

Meras Remigijus Šimašius socialinėje erdvėje pasidalijo žinute apie paiešką žmogaus, kuris kadaise naktimis paslapčia ir nelegaliai Vilniuje sodindavo medelius.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Meras Remigijus Šimašius socialinėje erdvėje pasidalijo žinute apie paiešką žmogaus, kuris kadaise naktimis paslapčia ir nelegaliai Vilniuje sodindavo medelius.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

www.madeinvilnius.lt

Mar 16, 2021, 2:05 PM, atnaujinta Mar 16, 2021, 2:28 PM

„Po savaitėlės – kovo 20-ąją yra Pasaulinė Žemės diena. Mes ją švęsime padėkodami tiems vilniečiams, kurie savo rankomis, protu ir širdimi puošia mums brangiausią žemės kampelį – Vilnių. Puošia sodindami medžius, krūmus, gėles, prižiūrėdami želdynus.

Kartais tai darydami prieš nusistovėjusias taisykles ir srovę. Tačiau turiu vieną klausimą visiems jums. Esu girdėjęs apie vyrą (net nežinau tikrą ar miesto legendą, vieną ar su komanda), kuris kadaise naktimis paslapčia nelegaliai sodindavo Vilniuje medelius.

Jį gaudydavo, lyg ir nepagavo. O tie medžiai šiandien mus džiugina jau gerokai paaugę. Šiandien slėptis medelius sodinant nebereikia. Atvirkščiai – netrukus pasidalinsime instrukcijomis, kur ir kaip kviečiame sodinti ir taip prisidėti prie dar jaukesnio ir žalesnio Vilniaus kūrimo.

Vis dėlto šiam žmogui (ar komandai) labai norėčiau miestiečių vardu padėkoti. Bet kur jis? Ar jis (arba jie) yra toks? Jei padėsit surasti, būsiu labai dėkingas ir visų vardu galėsim padėkoti bei pagerbti“, – rašo meras Remigijus Šimašius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.