Kelis šimtus kalėdinių eglučių papuošę vokiečiai tapo pasaulio rekordininkais: sustoti jie nežada

Vokiečiai Rintelno miestelyje gyvenantys Thomas ir Sussane Jerominai – tikri kalėdinių eglučių puošimo entuziastai. Savo namuose jie girliandomis, blizgučiais, lemputėmis ir kitokiais žaisliukais papuošė net 444 Kalėdų eglutes – to pakako, kad jie Vokietijos pasaulio rekordų institutas rekordą patvirtintų ir vokiečių porą įtrauktų į pasaulio rekordų knygą.

Vokiečiai Rintelno miestelyje gyvenantys Thomas ir Sussane Jerominai savo namuose papuošė kelis šimtus eglučių.<br>Gerhard G. / Pixabay nuotr.
Vokiečiai Rintelno miestelyje gyvenantys Thomas ir Sussane Jerominai savo namuose papuošė kelis šimtus eglučių.<br>Gerhard G. / Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2021, 10:55 AM, atnaujinta Dec 13, 2021, 11:03 AM

Pora turi vienoje vietoje daugiausia papuoštų kalėdinių eglučių.

Eglutėms puošti panaudota daugiau kaip 10 tūkstančių žaisliukų. O eglučių visame bute, net miegamajame, tiek, kad net sunku praeiti.

Eglutes šeima puošia jau dešimtmetį ir sustoti nežada – kitąmet jų planuoja papuošti bent 500.

Puošybai šeima naudojo ne tik įprastus žaisliukus, bet ir vaisius, pasakų herojus, besišypsančius veidukus. Eglutės papuoštos rankomis, o eglučių puošyba prasidėjo likus mėnesiui iki pirmojo advento sekmadienio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.