Kai ko renkantis dulkių siurblį pamiršti nevalia: tuomet ne tik puikiai siurbs, bet ir saugos sveikatą

Galingas, manevringas, užimantis nedaug vietos, nepriekaištingai laviruojantis tarp baldų ir pasiekiantis atokiausius namų kampelius – būtent tokius prioritetus rinkdamiesi dulkių siurblį įprastai nurodo pirkėjai.

Kinijos bendrovė „Redroad“ rinkai pristatė belaidį dulkių siurblį „Redroad V17“.
Kinijos bendrovė „Redroad“ rinkai pristatė belaidį dulkių siurblį „Redroad V17“.
Kinijos bendrovė „Redroad“ rinkai pristatė belaidį dulkių siurblį „Redroad V17“.
Kinijos bendrovė „Redroad“ rinkai pristatė belaidį dulkių siurblį „Redroad V17“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 21, 2022, 4:01 PM, atnaujinta Jan 24, 2022, 11:25 AM

Visgi ne mažiau nei funkcionalumas ir išvaizda svarbi efektyvi dulkių siurblio filtravimo sistema, ypač jei namuose yra alergiškų žmonių arba būsimųjų mamų.

Prioritetas – sveikatai

Nėštumo metu ypatingas dėmesys skiriamas būsimosios mamos ir kūdikio sveikatai bei saugumui.

Nėštumo metu kai kurios moterys tampa jautresnės žiedadulkėms, dulkių erkutėms, naminių gyvūnų plaukams, sintetiniams pluoštams ir kenksmingoms dujoms.

Šių dirgiklių, keliančių grėsmę nėščiųjų sveikatai, galima rasti kone kiekviename namų kampe.

Norint išvengti alergijų imamasi dar dažniau tvarkytis, tačiau ir čia reikia būti atsargiems.

Siurbiant, galingas oro srautas surenka ant žemės esančias dulkes, tačiau įtrauktos dulkės ne visuomet lieka „užrakintos“, dalis jų pro siurblio oro išmetimo angą patenka atgal į aplinką.

Smulkiausias alergenų daleles gali sulaikyti tik itin kokybiški filtrai.

Jei filtravimo sistema nėra pakankamai efektyvi, pro siurblio oro išleidimo angą į aplinką patenka dulkių erkučių, žiedadulkių ar kenksmingų mikrobų.

Kadangi oro išleidimo anga yra arti naudotojo, jis gali įkvėpti į orą pasklidusias kenksmingas daleles, o šios sukelti alergijas (alerginį rinitą, alerginę astmą), kvėpavimo takų ligas (bronchitą, astmą ir kt.), susilpninti imunitetą (sukelti peršalimo ligas, galvos skausmą ir kt.).

Veiksminga dulkių siurblio filtravimo sistema yra labai svarbi nėščiosioms, nes bet kokia, net menkiausia liga, joms gali būti itin pavojinga.

Gamintojai ieško alternatyvų

Kinijos bendrovė „Redroad“ rinkai pristatė belaidį dulkių siurblį „Redroad V17“, pasižymintį puikiu filtravimo efektyvumu (vienas HEPA filtras – nešvarumų įsiurbimo, kitas – oro išleidimo angoje): oro išleidimo anga su H13 HEPA filtru sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkutes, pelėsių sporas ir žiedadulkes.

5 pakopų „Redroad V17“ filtravimo sistema yra atliktų daugybės rinkos tyrimų ir technologinės pažangos rezultatas – tai, ką gamintojai rinkai gali pasiūlyti geriausia.

Skirtingai nei kai kurie kiti rinkoje esantys dulkių siurbliai, „Redroad V17“ yra itin efektyvus. Daugelis tyrimų parodė, kad HEPA tipo filtras, naudojamas „Redroad V17“, efektyviai sulaiko dūmus, dulkes ir bakterijas. Ši filtravimo sistema pripažinta tarptautiniu lygiu.

Įprastų dulkių siurblių HEPA filtras negali surinkti toksiškų, tačiau mažesnių nei 0,3 mikrono, dalelių. „Redroad V17“ sistema su dviem HEPA filtrais pašalina ne tik smulkias teršalų daleles, bet ir šimtus toksiškų dujų, dūmų, kvapų ir kt.

Laboratoriniai eksperimentai parodė, kad jis gali sulaikyti 99,97 proc. 0,1 mikrono dydžio dalelių.

Be to, kad pasižymi galinga filtravimo sistema, „Redroad V17“ turi ir daugiau privalumų: 155AW siurbimo galia, dvigubi besisukantys voleliai, pritaikyti skirtingoms grindų dangoms, 360 laipsnių sukimasis sunkiai pasiekiamiems kampams valyti, nuimamas akumuliatorius, keičiami priedai, skirti namams ir automobiliui valyti.

Verta paminėti, kad lanksti dulkių siurblio vamzdžio jungtis labai patogi naudoti besilaukiančioms moterims.

Kadangi nėščiosioms nepatogu pasilenkti ar pritūpti, papildomas adapteris pritaikytas išsiurbti dulkes, susikaupusias po baldais, nesusilenkiant.

Pirkimo nuoroda https://bit.ly/3tFPBPx

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.