Ištįsę stalai linksmina feisbuko gyventojus: įkvėpė V. Putino atsargumas

Šiandien pasaulis stebėjo Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir Vokietijos kanclerio Olafo Scholzo derybas Maskvoje, kurios yra naujausias intensyvios pastarųjų savaičių diplomatijos bandymas sumažinti įtampą dėl Ukrainos.

AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 15, 2022, 4:06 PM, atnaujinta Feb 15, 2022, 4:51 PM

Politikai sėdo prie to paties stalo, kurio nuotraukos praėjusią savaitę apskriejo visą pasaulį. Jose – V. Putinas ir Emmanuelis Macronas, sėdintys prie milžiniško stalo vienas priešais kitą kelių metrų atstumu.

Daugelis šią sceną interpretavo kaip neįveikiamų skirtumų tarp Rusijos ir NATO valstybių Ukrainos krizėje simbolį. Tačiau, anot E. Macrono aplinkos, priežastis buvo kita – nerimas dėl koronaviruso Rusijos pusėje.

Įspūdingo dydžio stalą pasaulis matė ir kai Rusijos vadovas pokalbio išsikvietė užsienio reikalų ministrą Sergejų Lavrovą.

Visgi net juodžiausioje situacijoje išradingi feisbuko draugai randa plyšį nuotaikai prasibrauti. Socialinių tinklų vartotojus šiandien pralinksmino priešinys su gerokai „ištįsusiu“ populiariuoju švedų gamintojų „Ikea“ staliuku „Lack“.

599.99 JAV doleriais įvertintas baldas – stalas svečiams pavadintas „Putin“.

„Ikea“ atstovė Vaiva Serpkova individualios inicitayvos socialiniuose tinkluose nesiėmė komentuoti, tačiau patikino, kad „Ikea“ visada džiaugiasi savo fanų dėmesiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.