Išsinuomotame name gimtadienio šventę moteriai sujaukė netikėti svečiai: vaizdo įraše – jų šėlionės

Zoe Williams su draugais atostogų Vakarų kyšulyje, Pietų Afrikoje, metu apsistojo platformoje „Airbnb“ išsinuomotame name, kuris juos papirko neįtikėtinais vaizdais, tačiau vienas nutikimas nemaloniai nustebino – moteriai su draugais švenčiant gimtadienį babuinai apsilankę vakarėlyje taip pat vaišinosi gėrimais ir užkandžiais bei paliko didžiulę netvarką.

Moteriai su draugais švenčiant gimtadienį babuinai apsilankę vakarėlyje taip pat vaišinosi gėrimais ir užkandžiais bei paliko didžiulę netvarką.<br>Herbert Aust / Pixabay nuotr.
Moteriai su draugais švenčiant gimtadienį babuinai apsilankę vakarėlyje taip pat vaišinosi gėrimais ir užkandžiais bei paliko didžiulę netvarką.<br>Herbert Aust / Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2022, 3:40 PM, atnaujinta Nov 21, 2022, 3:49 PM

Moteris nufilmavo, kaip viena iš įžūlių beždžionių užšoko ant virtuvės stalviršio ir atsiplėšė pakelį traškučių.

Babuinai gali būti agresyvūs, todėl susidūrimas su šiais gyvūnais kelia nerimą. Tačiau, kaip rašoma mirror.co.uk, panašu, kad beždžionė tiesiog norėjo prisijungti prie linksmybių.

Moteris socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Babuinai ką tik atėjo į mūsų namus, suvalgė pusryčiams ruoštus avokadus ir išgėrė „Hennessy“.

Poilsiautojai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip beždžionė palieka konjako taurę ant grindų ir toliau šeimininkauja prie baseino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.