56 metų elektrikas išleido 11 tūkst. eurų, kad savo sode sukurtų Kalėdų stebuklą

Niekas šventiniu laikotarpiu nedžiugina labiau nei kalėdinės lemputės, o vienas entuziastingas dviejų vaikų tėvas šiemet savo sode sukūrė išties įspūdingą aplinką.

Niekas šventiniu laikotarpiu nedžiugina labiau nei kalėdinės lemputės, o vienas entuziastingas dviejų vaikų tėvas šiemet savo sode sukūrė išties įspūdingą aplinką.<br>lrytas.lt montažas
Niekas šventiniu laikotarpiu nedžiugina labiau nei kalėdinės lemputės, o vienas entuziastingas dviejų vaikų tėvas šiemet savo sode sukūrė išties įspūdingą aplinką.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2022, 7:45 PM

Nigelas Watkinsonas išleido 11,5 tūkst. eurų (10 tūkst. svarų sterlingų), kad savo namuose sukurtų neįtikėtiną Kalėdų Senelio sodą, kurį apšviečia daugiau nei 30 tūkst. įvairiaspalvių lempučių, rašo www.yahoo.com.

56 metų elektrikas, gyvenantis Skarbore, Šiaurės Jorkšyre, per du dešimtmečius, kurdamas šventines dekoracijas, labdarai surinko daugiau 23 tūkst. eurų.

Kasmet lemputėms jis išleidžia apie 600 eurų, šįmet papildomai skyrė dar 800 eurų, be to, sulaukė ir dovanų – įvairių kalėdinių girliandų už tokią pat sumą.

Be to, elektros energijos tiekėjas gruodį atsisakė mokesčio už elektrą – 115 eurų. Vadinasi, visi pinigai, kurie bus surinkti iš lankytojų, o jų laukiama 2 tūkst., bus skirti labdarai.

Vyras pasakojo girliandas pradėjęs kabinti dar rugpjūtį. Gruodį jos džiugina aplinkinius, o sausį tenka vėl viską nupuošti. Sodą puošia daugybė šiaurės elnių, vienaragių ir snieguolių. Sodo daržovių lysvėje įsikūrė šviečiančios lapės ir triušiai.

N. Watkinsonas teigė, jog labai džiaugiasi tuo, ką daro, ir tuo, kaip nustemba jo kieme apsilankę žmonės. Stebėti lankytojų reakciją – būtent tai šeimininką džiugina labiausiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.