Namai pagal Zodiako ženklus: vienam atstovui pasisekė labiausiai – jo vieta būste išskirtinė

Kuri vieta namuose visiškai atspindi jūsų charakterį. Galbūt, savo vidinio „aš“ turėtumėte ieškoti vaistinėlėje. Šaldytuve ar antresolėje? Kokia jūsų vieta namuose pagal Zodiako ženklą?

Kuri vieta namuose visiškai atspindi jūsų charakterį?<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kuri vieta namuose visiškai atspindi jūsų charakterį?<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2023, 5:58 PM

Ožiaragis – drabužinė

Kokybiškos netvarkos drabužinėje (kaip ir Ožiaragio vidiniame pasaulyje) beveik neįmanoma padaryti, net jei labai stengtumėtės, nes viskas čia išdėstyta praktiškai, ergonomiškai ir intuityviai, net ir pačiam nekantriausiam vartotojui.

Spinta niekada nebūna matoma, todėl nėra pagrindo jos gėdytis, nors ja galima ir pasigirti.

Tačiau nesidrovėkite visko iš eilės!

Vandenis – antresolė

Neįtikėtinas gynybinis potencialas asmeninių ribų apsaugos klausimu: jei pasipuošite kaip tik tokiu, tuoj pat ant kaktos gausite suakmenėjusios sodos paketą, ir jums pasiseks, jei tai nebus sraigė iš pramoninės mėsmalės, senelio gauta nelygioje kovoje su socialistine valstybe.

Tai taip pat paslaptingiausia buto vieta, nes niekas iš tikrųjų nežino, kas laikoma jos gilumoje.

Tačiau bet kokioje neaiškioje situacijoje antresolėje galima rasti zombių apokalipsės išgyvenimo rinkinį, atsarginį tualetinio popieriaus ritinėlį ir vaistą nuo ilgesio dėl prabėgusios vaikystės.

Žuvys – balkonas

Dažniausiai ten neįtikėtinai šalta, rečiau – per karšta.

Tačiau visiškai neįmanoma nustoti bandyti išmesti iš balkono vienišas slides ir senus komplektus, pasodinti sodą, pastatyti arbatos staliuką ir paversti šią vietą pavargusios sielos poilsio vieta. Kai kuriems net kurį laiką pavyksta, bet viskas visada grįžta į įprastas vėžes.

Nes nėra priežasties taip dažnai brautis į svetimą vidinį pasaulį!

Gerai, galite pakabinti skalbinius – ir pirmyn!

Avinas – valgomojo stalas

Namai yra pagrindinė namų vieta, nes ji visiškai patenkina visus pažengusio žmogaus poreikius: galima valgyti, ruošti namų darbus, pasidėti nešiojamąjį kompiuterį, galima pasodinti svečius, galima įveikti stalo žaidimą, galima daužyti kumščiais ar daužyti galvą – pagal nuotaiką.

Bet ko negali – tai matyti jį tvarkingą ir švarų: tik nušluostyk vieną kampą – kitas katinas jau sėdi.

Jautis – sofa

Šiam Zodiako ženklui ypač pasisekė. Iš esmės ant sofos galima gyventi jos nepaliekant – miegoti, dirbti, ilsėtis, valgyti (o jei nėra kam atnešti maisto – galima rasti slėptuvę tarp pagalvių), todėl paprastai niekas neapsiriboja viena sofa namuose.

Sofa yra palaimos, tinginystės ir komforto alfa ir omega.

Nebent, žinoma, jos nepajudinsi ir neužsuksi į savo paslėptus kambarius: Jaučiui tai nepatinka, pyksite.

Dvyniai – kavos staliukas

Daiktas, skirtas grožiui ir patogumui, nors iki galo neatlieka nė vienos savo funkcijos: grožį tikrai kas nors užpildys saldainių popierėliais, alaus kamšteliais ir „Lego“ figūrėlėmis, o televizoriaus pultelis ir nebaigtas megzti mezginys su juo visada mistiškai išnyks kituose pasauliuose.

Ir taip: būtent kavos staliukas pačiu netinkamiausiu momentu klastingai pataiko į mažąjį pirštelį.

Vėžys – pirmosios pagalbos rinkinys

Ateina į mūsų gyvenimą mažos kosmetinės pavidalu ir nesuvokiamai akimirksniu išauga iki keturių lentynų, prikrautų aštuoniolikos krepšelių.

Bet kokioje keblioje situacijoje visi bėga prie jos, tačiau perspėjame: tvarkyti vaistinėlę ne tik beprasmiška, bet ir žalinga: ji atkeršys.

Taip, taip, aspirino nebus, kai jo prireiks, tai tiesa.

Liūtas – žurnalinis staliukas

Jis šviečia baltai, spindi lemputėmis, aplink skleidžia dieviškus prabangos ir puošnumo aromatus.

Jo viduje mažučiuose stalčiuose paprastai slepiasi įvairios pasenusios, „atsiprašau, pavogtos“, giliai asmeninės paslaptys ir šeimos užkaboriai.

Nes paprastai nėra nė vieno norinčio prieiti ir įkišti įžūlias rankas į vidų – tai kainuotų brangiai.

Na, nebent mažos mergaitės, norinčios būti panašios į savo mamas, sugeba padaryti tokią šventvagystę, bet jos gali bet ką.

Mergelė – vonios kambarys

Daugiafunkciškiausia (ir įvairiapusiškiausia) patalpa: čia tu ir pagrindinius poreikius tenkinti, kalbant apie skalbimą gerai ir t. t., čia tu ir ideali, iki raukšlių, švaros įranga, čia tu ir spintelė su priežiūros priemonėmis, čia tu ir skalbimo mašina dirba dėl taikos pasaulyje ir atskiroje šeimoje – ir visa tai trijuose kvadratiniuose metruose.

Kampuose auga pelėsis, kuris tiesiogine prasme nuodija jūsų gyvenimą.

O juk nevalia apleisti savo įsipareigojimų!

Chloras po kriaukle, pirštinės ant rankų ir pirmyn!

Taip, kairiajame stalčiuje jos yra, o Dieve, čia tau už bausmę davė Mergele!

Svarstyklės – svetainė

Prabanga, kuriai yra vietos net ir vieno kambario bute – nelaimingi savininkai miega ant sofos-lovos vien tam, kad apsimestų, jog vis dėlto turi savo bute svetainę.

Kambarys, kuris 99,9 proc. laiko neatlieka savo pagrindinės funkcijos (0,1 proc. – kai svečiai ateina apžiūrėti baldų).

Taigi svetainė, viena vertus, simbolizuoja, kad namuose viskas yra taip, kaip turi būti, kita vertus, yra grožio, harmonijos ir tvarkos sala, o trečia vertus, yra vieta, kur, kaip ir Svarstyklės, visada galima nueiti ir ramiai išsiverkti ant kėdės (žinoma, jei pavyksta iš ten išvaryti katę).

Skorpionas – kompiuterio stalas

Tai šventa vieta, kuri gali lengvai atskleisti pasauliui visą po prie jos prisilietusio žmogaus paviršiumi slypinčią gelmę: iš esmės net neįjungus kompiuterio ir neskaitant susirašinėjimo galima nesunkiai suprasti, kokia buvo neseniai prie jo sėdėjusio žmogaus diena, vien suskaičiavus nešvarius kavos puodelius.

Kita vertus, jei stalas yra jūsų, anksčiau ar vėliau prie jo jausitės gerai.

Ypač jei niekas nesiruošia kištis į jūsų santykius ir liesti puodelių!

Šaulys – šaldytuvas

Žinoma, mes čia sugaudėme kai kuriuos ženklus, bet apskritai svarbiausia vieta namuose neabejotinai yra šaldytuvas.

Ir tegul jis būna toks tuščias arba toks storas, kad į jį neįmanoma nieko sutalpinti; ir tegul jis būna vieta, kur viskas amžiams dingsta – nuo penkių litrų puodo barščių iki automobilio raktelių (taip, kažkas juos vėl padėjo ant lentynos gaudamas grietinėlės.

Ir tegul jis būna vieta, kur visada kažkas miršta, kur visada gimsta nauja, nepažįstama gyvybė, kur visada įtartinai kvepia („Kas vėl sugedo? !“), šaldiklis amžinai užšaldytas, o jį išvalyti irgi užtrunka amžinai.

Svarbiausia, kad kai tik susiduriame su kokia nors nesuprantama situacija, einame į jį, atidarome duris ir tuščiai žvelgiame į vidų.

Ir mums palengvėja.

Tai tarsi pokalbis su Šauliu, žinote.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.