Kaip namuose išlaikyti gaivų švaros kvapą: Jill rado atsakymą be chemijos ir vos už kelis eurus

Jill Mills 2011 m. pradėjo rašyti tinklaraštį „Kitchen Fun With My 3 Sons“, kuriame dalijasi receptais, atostogų idėjomis ir kitais patarimais. Ji surinko daugiau nei 9 milijonus sekėjų „Facebook“ ir daugiau nei 140 000 sekėjų „Instagram“ tinkle. Moteris pasidalijo trimis geriausiais savo patarimais, kurie privers visus namų lankytojus norėti giliai įkvėpti, - rašoma „The Sun“.

Vieną dieną Jill pradžiugino savo gerbėjus, kai pasidalijo paprastomis gudrybėmis, padėsiančiomis turėti geriausiai kvepiančius namus.<br>lrytas.lt montažas („Canva“ nuotr.)
Vieną dieną Jill pradžiugino savo gerbėjus, kai pasidalijo paprastomis gudrybėmis, padėsiančiomis turėti geriausiai kvepiančius namus.<br>lrytas.lt montažas („Canva“ nuotr.)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2024, 10:26 AM, atnaujinta Apr 30, 2024, 4:18 PM

Vieną dieną Jill pradžiugino savo gerbėjus, kai pasidalijo paprastomis gudrybėmis, padėsiančiomis turėti geriausiai kvepiančius namus.

Anot jos, žvakėmis galima sukurti šiltą ir atpalaiduojančią nuotaiką, o kartu ir gražią estetiką. Jill rekomendavo vanilės kvapo arbatinę žvakę įdėti į dubenėlį, pripildytą kavos pupelių, ir papasakojo, kad pupelėms įkaitus, namai prisipildys šviežios vanilinės kavos kvapo.

Šešių vanilės kvapo arbatinių žvakių pakuotę galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje ir visai nebrangiai.

Ji pasidalijo ir patarimu vonios kambariui. Dėl ant sienų bei grindų nuolat patenkančio vandens gali būti jaučiamas pelėsio kvapas. Jill pasiūlė aplink dušo galvutę pakabinti eukaliptų puokštę, kuri sukurs SPA gaivą.

Šis augalas, pasak moters, turi mentolio kvapą, kuris suteikia ramybės jausmą.

Pirkėjai šį produktą vertina 4,6 žvaigždutėmis ir puikiai atsiliepia bei dalijasi įspūdžiais, kuriuos jiems paliko šis patarimas.

„Šie stiebai skleidžia tokį malonų kvapą, kuris nėra pernelyg stiprus“, – sakė vienas.

„Šešis (iš 12 pakuotėje esančių) pakabinau savo mažame kotedžo vonios kambaryje prie dušo ir kiekvieną kartą, kai nuo dušo atsiranda šiek tiek drėgmės, kvapas sustiprėja“, – rašė dar vienas, išbandęs šį patarimą.

Jill pasidalijo ir šventine alternatyva, kaip palaikyti gaivų namų kvapą, kai išbandė Rachel Shultz spanguolių ir cinamono versiją.

Rachel Shultz rekomenduoja puode, pripildytame šilto vandens, sumaišyti griežinėliais supjaustytus apelsinus, cinamono lazdeles, spanguoles, maltus gvazdikėlius, muskatą ir rozmariną.

Ji sakė, kad kvapas gali išlikti iki trijų dienų.

Šie „pasidaryk pats“ namų kvapų sprendimai atsirado po to, kai tyrimai parodė, kad kai kurie oro gaivikliai gali sukelti alergijos simptomus arba pabloginti tokias ligas kaip astma.

„Medical News Today“  daktaras Stanley Finemanas rašė: „Produktai, kurie parduodami kaip „visiškai natūralūs“ arba net tie, kurie yra bekvapiai, gali išskirti pavojingas chemines medžiagas.  Saugiausia yra vengti teršalų, kuriuos skleidžia oro gaivikliai, poveikio.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.