Savaitgalį Druskininkų gyventojus ir kurorto svečius kinologai kviečia pasigrožėti šunimis

Jau ne pirmi metai, vasarai persiritus į antrą pusę, šunų mylėtojus iš įvairiausių šalių svetingai priima Druskininkų kurortas. Taip bus ir šį kartą: rugpjūčio 3-5 dienomis Druskininkų aerodrome Lietuvos kinologų draugija vėl organizuos tradicinį šunų parodų maratoną – dvi tarptautines ir 17 specializuotų parodų (sekmadienį specializuotas parodas rengia atskirų šunų veislių mylėtojų klubai).

Savaitgalį Druskininkuose vyks tarptautinė šunų paroda.<br>"Lietuvos kinologų draugija"
Savaitgalį Druskininkuose vyks tarptautinė šunų paroda.<br>"Lietuvos kinologų draugija"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2012, 1:16 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:08 PM

Be to, rugpjūčio 4 d., šeštadienį, Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras maloniai kviečia šeimas su vaikais ne tik pasyviai stebėti šunų parodą, bet ir dalyvauti pažintinėje programoje „Kinologija – vaikams“.

Šios pažintinės programos metu vaikai kartu su tėveliais ir kitais šunų mylėtojais galės piešti, kurti, daugiau sužinoti apie šunis, jų priežiūrą bei auklėjimą. Nemokamoje loterijoje AU AU visi galės laimėti prizų savo augintiniams.

Pasibaigus programai „Kinologija – vaikams“, parodos lankytojai kviečiami stebėti jaunųjų vedlių, šunų porų, geriausių veislynų, mažylių, šunų veteranų ir kitus konkursus.

Kiekvienos dienos pavakary parodą vainikuos pačio gražiausio parodos šuns, išrinkto iš daugiau kaip 1 500 parodos dalyvių, rinkimai. Gražiausi parodos šunys penktadienį varžysis dėl pagrindinės taurės „Dzūkijos vasara‘2012“, o šeštadienį – dėl „Druskininkų mero taurės“.

Visi renginiai – nemokami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.