Sakuras trokštantys pamatyti miestiečiai vairuotojus įkalino spūstyse

Žalias plotas prie Vilniaus Baltojo tilto jau ne vienerius metus yra miestiečių mėgstama susibūrimo vieta. Tačiau Neries krantinėje sužydusios sakuros ir atšilęs oras prie Baltojo tilto pritraukė neįtikėtiną gausybę žmonių.

Geras oras vilniečius išginė į gatves.<br>V. Ščiavinskas
Geras oras vilniečius išginė į gatves.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2013, 12:02 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:51 AM

Žmonių gausa patenkinti kavinių savininkai trina rankas, tačiau toks žmonių antplūdis visai nedžiugina Upės gatve iš darbo į namus važiuojančių vairuotojų. Po darbo dienos į namus keliaujantys vairuotojai priversti lūkuriuoti ilgose spūstyse, mat per pėsčiųjų perėją nuolat vaikšto žmonės.

Automobilių judėjimą gatve gerokai apsunkina ir šaligatviuose sustatyti automobiliai. Dėl šių priežasčių Upės gatve namo važiuojančių vairuotojų kelionės laikas gerokai prailgsta.

„Laukiu jau daugiau nei pusvalandį. Neįmanoma, tokio žmonių antplūdžio šioje vietoje nesu matęs. Reikia kažkaip miesto savivaldybei spręsti šią problemą, nes vairuotojams labai nepatogu“,- lrytas.lt tikino Žilvinas, kuris iš darbo Vilniaus centre trečiadienio vakarą važiavo namo.

Jo kelionė į namus vietoje 20 minučių užtruko valandą.

Vilnius yra, ko gero, vienintelė Europos sostinė, kurios centras yra užkištas automobiliais. Galbūt ant šaligatvio, galbūt kokiame kieme. Vilniaus valdžia jau daugelį metų kalba apie požemines stovėjimo aikšteles, tačiau keičiantis valdžiai ši situacija lieka tokia pati.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.