Vasaros kaitra klaipėdiečius traukia arčiau jūros

Uostamiesčio gyventojai mėgsta iš savęs pasišaipyti, nes gyvendami arti jūros retai ją aplanko. Tačiau vasariška šeštadienio kaitra privertė nusimesti rūbus, o kai kuriuos ir pasinerti į vėsų jūros vandenį. Ryte apniukęs dangus nieko gero nežadėjo, tačiau popiet saulė prasiskverbė pro pilkus debesis ir ėmė smarkiai kaitinti. Tada į Klaipėdos paplūdimius pamažu pradėjo rinktis poilsiautojai.

Vasariškas karštis klaipėdiečius verčia nusimesti rūbus.<br>E. Petkutė
Vasariškas karštis klaipėdiečius verčia nusimesti rūbus.<br>E. Petkutė
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

Jun 1, 2013, 4:23 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:25 AM

Melnragės paplūdimį arčiau šiaurinio molo kaip įprasta nugulė pusnuogės moterys. Dar daugiau jų deginasi pasislėpusios kopose. Čia ir vėjas neužpučia, ir oda geriau bei greičiau įdega.

Klaipėdos paplūdimiuose maudynių ir deginimosi sezonas tik prasideda. Nors pastarosiomis dienomis lepino vasariški orai, poilsiautojai prie jūros traukia pamažu. Darbo sezoną ką tik pradėjo ir gelbėtojai – šeštadienį dar buvo dažomi ir ruošiami kai kurie postai.

Sinoptikai perpėja, kad šeštadienio tvankumą Klaipėdoje gali išsklaidyti trumpalaikis lietus, gali nugriaudėti ir perkūnija.

Pūs rytų, šiaurės rytų 6–11 m/s vėjas. Perkūnijos metu jis gali sustiprėti ir iki 18 m/s. Šeštadienį ir sekmadienį temperatūra sieks 25–28 laipsnių šilumos, naktį - 13–16 laipsnių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.