Šilti ir drėgni orai bus palankūs susidaryti rūkams

Šeštadienio rytą, kaip

Rūkas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Rūkas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 8, 2014, 10:28 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 12:32 AM

Šalies magistralinių, krašto ir rajoninių kelių dangos drėgnos. Šeštadienio rytą silpnai lijo Ignalinos, Molėtų, Jonavos ir Jurbarko rajonuose, kitur buvo be kritulių.

Oro temperatūra šeštadienį dieną svyruos apie 6-10 laipsnių šilumos, lietaus tikimybė nedidelė. Vėjas bus silpnas, besikeičiančios krypties.

Sekmadienį kažkokių didesnių pasikeitimų irgi nesulauksime, Lietuva bus tos pačios žemo slėgio srities įtakoje, LRT radijui sakė sinoptikė Judita Liukaitytė. Lietingesnė planuojama tik naktis, kada atmosferos fronto banga keliaus per Lietuvą ir neš lietų daugiau į rytinius rajonus, tačiau ir kitur lietaus gali pasitaikyti. Sekmadienio dieną jau tik vietomis trumpai palis, didesnė tikimybė to lietaus sulaukti pietiniuose, rytiniuose rajonuose. Naktį ir rytą suboluos rūkas ir temperatūra bus labai panaši: naktį apie 2-7 laipsnius šilumos, dieną apie 7-11 laipsnių šilumos.

Kitos savaitės pradžioje kasdien tai vienur, tai kitur prognozuojamas lietus. Naktimis ir rytais bus palankios sąlygos susidaryti rūkams. Vėjas pradės suktis iš pietų, turėtų vienu kitu laipsniu atvėsti. Naktys dar ir toliau bus šiltos - apie 2-7, 4-9 laipsnius šilumos, o ir dienomis, pasak sinoptikės J. Liukaitytės, kažkokio didesnio atvėsimo nenumatoma, bus 7-12, 8-13 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.