Kauno zoologijos sodo gyventojams – filmo kūrėjų dovana

Režisieriaus Donato Ulvydo kino komanda jau dešimtą parą filmuojanti naujausią filmą „Emilija“, kuris nukels į Kauną aštuntajame dešimtmetyje, šiandien Kauno zoologijos sodo gyventojams nuvežė po filmavimo likusius 150 kg kaulų. Šia dovana mėgausis smulkieji plėšrūs gyvūnai.

Kauno zoologijos sodo gyvūnai dažnai sulaukia dovanų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr..
Kauno zoologijos sodo gyvūnai dažnai sulaukia dovanų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr..
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2015, 10:56 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 11:29 PM

„Šiandien vienai filmo scenai buvo naudojami iš kaimo ūkininko pirkti kiaulienos šonkauliai, kuriuos po filmavimo norėjome paaukoti geram tikslui. Pagalvojome, kad švieži kaulai gali praversti Kauno zoologijos sodui. Jo darbuotojai patikino, kad mūsų perduota dovana galės mėgautis smulkieji plėšrūs gyvūnai, tokie kaip vilkai, lapės, lūšys ir kiti. O mes būsime nors tiek prisidėję prie zoologijos sodo gerovės“, – sakė filmo prodiuserė Živilė Gallego.

„Kine dažnai specialiai vienai ar kitai scenai būna perkamas maistas, bet dailininkų apdorotas dažnai jis būna nebetinkamas ne tik aktoriams valgyti kadre, bet ir kažkam dar naudoti. Šiuo atveju, kaulai buvo švieži, dailininkų nepaliesti ir nekilo ranka juos tiesiog utilizuoti,“ – prodiuserei pritarė filmo dailininkė Sigita Šimkūnaitė.

Filmą prodiusuoja kompanija „Fralita Films“ kartu su „Ulvyds“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.