Savaitgalis lepins šiluma ir gaiva

Žolinės šeštadienis, sinoptikų

Vasara.<br>M.Patašiaus nuotr.
Vasara.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 15, 2015, 9:20 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 1:28 PM

Prognozuojama, kad vėsiausia šeštadienį bus šiauriniuose rajonuose, o šilčiausia bus pietuose – Alytaus apskrityje. Prie jūros irgi bus maloni diena – apie 25 laipsnius šilumos. Daugelyje rajonų temperatūra turėtų svyruos apie 25-26 laipsnius.

Lietaus šeštadienį ir sekmadienį nenumatoma, orai beveik nesikeis, LRT radijui sakė sinoptikė I. Budžienė. Pasak jos, artimiausia naktis bus gaivi. Dieną oras šils iki 22-27 laipsnių šilumos. Bus be lietaus, nes orus lems žemo slėgio sritis. Taip pat ir savaitės pradžioje lietaus tikimybė bus visai menka, orus lems anticiklonas, neleisiantis lietaus debesims prasibrauti mūsų šalies link. Tik vėjas bus ne itin malonus – pūs iš rytų, šiaurės rytų, sustiprės iki 7-12 m/s.

Naktys bus nešiltos, kai kuriuose rajonuose gali atvėsti iki 8-10 laipsnių šilumos, o atslinkus vėsesnei oro masei ir dienomis temperatūra kils ne taip sparčiai. Pirmadienį prognozuojama 19-24 laipsniai šilumos, antradienį, trečiadienį gali būti dar vienu kitu laipsniu vėsiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.