Rengiamas Savivaldybių infrastruktūros plėtros įstatymas

Neretai žiniasklaidoje pasirodo informacija apie tai, kad ugniagesiams nepavyko išgelbėti namo, nes kelias iki gaisravietės buvo sunkiai įveikiamas ir neprivažiuojamas. Pasitaiko atvejų, kai dėl pažliugusio kelio ligonio nepasiekia ir greitosios pagalbos automobilis, ar kilus konfliktinei situacijai, prie atokesnių sodybų neprivažiuoja policijos pareigūnai.

 V.Ščiavinsko nuotr.
 V.Ščiavinsko nuotr.
 G.Bitvinsko nuotr.
 G.Bitvinsko nuotr.
 T. Barzdžiaus nuotr.
 T. Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 25, 2017, 11:20 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 11:21 AM

Šias ir kitas naujakurių problemas gali išspręsti rengiamas Savivaldybių infrastruktūros plėtros įstatymas. Jo tikslas – užtikrinti visuomenės poreikius atitinkančią savivaldybių infrastruktūros plėtrą, sudarant sąlygas fiziniams ir juridiniams asmenims priimtinomis sąlygomis naudotis inžineriniais tinklais, susisiekimo komunikacijomis ir socialine infrastruktūra.

Įstatymo projekte numatyti infrastruktūros plėtros mechanizmai nėra naujovė užsienyje – sistemas, kaip plėtoti infrastruktūrą, turi Didžioji Britanija, Prancūzija ir visos kitos išsivysčiusios šalys.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.