Miškelyje prie Alytaus – šlykštus radinys: ieškomi įtartini asmenys

Antradienį Alytaus šile netoli Tūkstantmečio tilto buvo rastas didelis kiekis – apie 12 kubinių metrų –  į gamtinę aplinką išmestų drabužių bei avalynės.

 Tekstilės atliekos Alytaus šile.<br> AAD nuotr.
 Tekstilės atliekos Alytaus šile.<br> AAD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AAD

Feb 11, 2020, 5:38 PM, atnaujinta Feb 11, 2020, 5:39 PM

Pareigūnams nenustačius, kas galėjo atsikratyti šiomis atliekomis, Aplinkos apsaugos departamentas (AAD) prašo visuomenės pagalbos.

Minėtos vietos apžiūrą antradienį vykdžiusiems AAD ir Valstybinės miškų urėdijos specialistams nepavyko rasti jokių ženklų, padedančių išaiškinti atliekas pašalinusius asmenis. Kitos informacijos, apie šį įvykį šiuo metu taip pat nėra gauta.

Todėl asmenis, turinčius reikšmingos informacijos ar mačiusius šį įvykį, prašome susisiekti su AAD telefonu 8 (5) 2732995 arba pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

AAD primena, kad nustačius atliekų savininką, jam būtų taikomos poveikio priemonės. Tai yra piniginė bauda ir privalomasis nurodymas sutvarkyti atliekas.

Visos galimos baudos yra numatytos Administracinių nusižengimų kodekso 247 straipsnyje (baudos dydis priklauso nuo atliekų kiekio ir nuo to, ar atliekos yra pavojingos ar ne).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.