Ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikus, pradinio ugdymo moksleivius ir jų pedagogus kviečiame dalyvauti nemokamoje viktorinoje „Kaip elgiuos? Ogi tvariai!“

VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra kartu su Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija kviečia ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikus, pradinio ugdymo moksleivius ir jų pedagogus dalyvauti nemokamoje viktorinoje „Kaip elgiuos? Ogi tvariai!“, kurioje paaiškins vaikams ir moksleiviams besaikio vartojimo pasekmes, klimato kaitą, apie atsakingą ūkininkavimą, pagarbą aplinkai, ekologiją.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-25 14:12

Viktorina vyks 2022 m. balandžio 18 – gegužės 1 d. Kviečiame registruotis https://www.maistataupyk.lt/registracija ir laimėti vertingus prizus sau ir savo ugdymo įstaigos draugams!

Visa informacija apie viktoriną skelbiama svetainėje www.maistataupyk.lt.

Viktorina yra Vaisių ir daržovių bei pieno ir pieno produktų vartojimo skatinimo vaikų ugdymo įstaigose programos, kuriai skirta Europos Sąjungos finansinė parama, dalis. Plačiau www.pienasvaisiai.lt ir facebook.com/pienasvaisiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.