Akcijų portalo įkūrėjai ragina atsisakyti spausdintų reklaminių leidinių

Šiandien apie ekologijos svarbą kalbama vis dažniau, tačiau daugumai žmonių vis dar atrodo ganėtinai įprasta kasdien savo pašto dėžutėje rasti spausdintų informacinių leidinių, kuriuose yra skelbiama informacija apie šiuo metu galiojančias akcijas ir parduotuvių naujienas. Gabrielius Račkauskas (24m.) ir Deivydas Žibkus (23m.) teigia, kad atėjo laikas pereiti vien tik prie skaitmenizuotų leidinių, todėl įkūrė portalą Akcijuleidinys.lt, kuriame siekia informuoti vartotojus apie aktualiausias parduotuvių naujienas.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2022, 5:20 PM, atnaujinta Oct 10, 2022, 5:24 PM

Galimybė greičiau rasti dominančią informaciją

Akcijuleidinys.lt svetainėje vartotojai gali rasti juos dominančią informaciją apie įvairiuose prekybos centruose vykstančias akcijas ir kitas parduotuvių naujienas. Tai padeda gerokai paprasčiau planuoti apsipirkimą: galima vos per kelias minutes palyginti įvairių parduotuvių nustatytas kainas, ir pasirinkti tokią apsipirkimo vietą, kurioje dominanti produkcija kainuoja pigiausiai. Šiame portale galima rasti ne tik prekybos centrų paruoštus akcijų leidinius, bet taip pat ir naujausius tam tikrų prekinių ženklų katalogus, kuriuose yra pristatoma nauja produkcija.

Projektas vystomas 20 pasaulio šalių

Analogiškas portalas veikia ne tik Lietuvoje, bet taip pat ir užsienio šalyse. Akcijų leidinių svetainė yra pasiekiama ne tik Lietuvos, bet taip pat ir Latvijos, Estijos, Lenkijos, Vokietijos, Danijos, Kroatijos, Slovėnijos, Vengrijos, Ispanijos, Norvegijos, Suomijos, Švedijos, Prancūzijos, Šveicarijos, Austrijos, Olandijos, Italijos, Belgijos ir Čekijos gyventojams. Portalo įkūrėjai teigia, kad neketina sustoti: jie planuoja ir toliau plėstis į tarptautinę rinką. Gabrielius Račkauskas ir Deivydas Žibkus tarptautinėse rinkose ruošia ir kainų palyginimo platformas.

Visa svarbiausia informacija – vienoje internetinėje svetainėje

Visus aktualiausius pasiūlymus vartotojai gali rasti vienoje internetinėje svetainėje, kurioje reguliariai atnaujinama naujausia informacija. Nuo šiol nebereikia laukti, kol jus dominančių prekybos centrų leidinius rasite savo pašto dėžutėje: tereikia užsukti į Akcijuleidinys.lt svetainę, ir čia rasite visą aktualiausią informaciją. Tai padės dar paprasčiau planuoti apsipirkimą, nes galėsite iš anksto susidaryti būsimų pirkinių sąrašą, ir apsispręsti, kokiame prekybos centre vertėtų apsilankyti šį kartą.

Informacija planuojantiems apsipirkti Lenkijoje

Vis daugiau mūsų šalies gyventojų nusprendžia apsipirkti Lenkijoje, kurioje daugumos produktų kainos yra kiek žemesnės nei Lietuvoje. Čia prekybos centrų pasirinkimas yra itin gausus, todėl naudinga iš anksto pasidomėti, kokiose prekybos vietose yra siūlomos geriausios tam tikrų produktų kainos. Akcijuleidinys.lt portale galima rasti daugiau nei 100 Lenkijos parduotuvių informacinius leidinius, todėl tai gali padėti atrasti pačius palankiausius pasirinkimus.

Nemokamas akcijų katalogų talpinimas

Akcijų portale naujausių produktų katalogai bei informaciniai kainų leidiniai yra talpinami nemokamai. Gabrielius Račkauskas ir Deivydas Žibkus teigia, kad tai – puiki galimybė plėsti parduotuvių leidinių skaitytojų auditoriją bei didinti pardavimus. Šiame akcijų portale informacinius leidinius gali talpinti ne tik didieji prekybos centrai, bet taip pat ir nedidelės, dar nespėjusios išpopuliarėti parduotuvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.