Tvaresnės Kalėdos su „Iki“: pernai didelio pirkėjų dėmesio sulaukę Kalėdų maišeliai sugrįžta į parduotuves

Prasidedant gražiausių metų švenčių laukimui, o kartu ir kalėdinei prekybai, prekybos tinklas „Iki“ pristato riboto leidimo šventinius popierinius pirkinių maišelius, kurie gali būti naudojami kaip žaismingas popierius dovanoms pakuoti. Taip siekiama ne tik kurti šventišką nuotaiką, bet ir atkreipti dėmesį į tvarumą bei skatinti pernaudoti pirkinių maišelį. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad pernai pristatyta iniciatyva sulaukė itin daug dėmesio ir pasiteisino su kaupu.

„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
„Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 8, 2022, 2:49 PM, atnaujinta Nov 8, 2022, 3:33 PM

Tvarumas yra svarbus visoje „Iki“ veikloje. Mūsų pirkėjai tai pastebi ir vertina, o mes savo ruožtu norime pasiūlyti jiems galimybę šventes taip pat pasitikti tvariai ir lengvai perdaryti subtiliais kalėdiniais motyvais išmargintą pirkinių maišelį į stilingą dovanoms pakuoti skirtą popierių. Šios kampanijos šūkis – „Maišelis, kurio nori pats Kalėdų senelis“. Praėjusiais metais visi kalėdiniai maišeliai mūsų tinklo parduotuvėse buvo išpirkti vos per kelias savaites, dar iki švenčių, tad šiemet jų pagaminome beveik keturis kartus daugiau“, – sako V.Budrienė.

Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės, ši „Iki“ kalėdinių maišelių pavertimo dovanų popieriumi iniciatyva pristatyta prieš praėjusių metų šventes. Tvarumas užima vis daugiau vietos mūsų visų gyvenimuose ir kiekvienas sprendimas, padedantis gyventi tvariau, vertinamas itin palankiai.

Riboto leidimo „Iki“ kalėdiniai pirkinių maišeliai yra pagaminti iš popieriaus, jų raštai išspausdinti aplinkai draugiškais vandens pagrindo dažais. Įsigijus tokį maišelį sutaupoma ir laiko, ir pinigų – nebereikia ieškoti ir pirkti popieriaus dovanoms.

Kalėdiniai „Iki“ pirkinių maišeliai yra ramios natūralios spalvos, išmarginti subtiliais kalėdiniais motyvais. Pakuojant į jų popierių dovanas, reikėtų nepamiršti aplinkai draugiškų virvelių ar kaspinėlių, taip pat pridėti natūralių gamtos puošmenų, tokių kaip kankorėžiai, eglės, šermukšnio šakelės, džiovinti apelsino griežinėliai ar kvapnios cinamono lazdelės. Tai suteiks dovanoms jaukumo ir natūralaus aromato.

Taip pat pirkėjų patogumui ant kalėdinių pirkinių maišelių yra ir QR kodas. Jį nuskaičius telefonu, galima rasti patarimus, kurie padės lengvai ir paprastai supakuoti kalėdines dovanas. Maišeliais nuo lapkričio 8 d. prekiaujama visose tinklo parduotuvėse. Kaip ir įprasti popieriniai maišeliai, kalėdiniai maišeliai kainuoja 25 centus.

4 žingsniai, kaip pakuoti dovanas į „Iki“ pirkinių maišelio popierių:

· Įsigykite kalėdinį pirkinių maišelį

· Išimkite iš jo patogiai parsineštus pirkinius

· Nukirpkite maišelio viršų pagal pažymėtą liniją

Supakuokite dovanas ir ramiai laukite švenčių!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.