Po siaubingo poelgio su žiurke jaunas vyras stojo prieš teismą

Australijoje vienas

Paviešintame vaizdo įraše matoma, kaip M.Maloney įsiveržia į kambarį, nukanda galvą baltai žiurkei ir ją praryja, užgerdamas trimis taurelėmis degtinė<br>123rf nuotr.
Paviešintame vaizdo įraše matoma, kaip M.Maloney įsiveržia į kambarį, nukanda galvą baltai žiurkei ir ją praryja, užgerdamas trimis taurelėmis degtinė<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 11:58 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 11:48 AM

24 metų Matthew Maloney buvo apkaltintas žiauriu elgesiu su gyvūnais po Karališkosios draugijos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA) tyrėjų reido, kurio pagrindu tapo sausį paskelbtas to atgrasaus triuko vaizdo įrašas.

Jaunuolis pasirodė trumpai trukusiame Brisbano magistrato teismo posėdyje, kuriame nepadarė jokio pareiškimo. Bylos nagrinėjimas buvo atidėtas iki balandžio 6 dienos, nurodė vienas teismo pareigūnas.

Paviešintame vaizdo įraše matoma, kaip M.Maloney įsiveržia į kambarį, nukanda galvą baltai žiurkei ir ją praryja, užgerdamas trimis taurelėmis degtinės. Po to rodoma, kaip tam vaikinui smogiama į veidą, o jam į nugarą trenkiama kėde, kuri sulūžta. Įrašo pabaigoje M.Maloney meta iššūkį žiūrovams: „Perspjaukit mane, močkrušiai!“

Tas vaizdo įrašas tebėra „Facebook“ paskyroje „Mad Matts vids“ ir buvo peržiūrėtas daugiau negu 230 tūkst. kartų. Manoma, kad jo autorius tokiu būdu siekė inicijuoti naujas šiurpias varžybas socialiniuose tinkluose.

Po virtinės komentarų, kuriuose toks elgesys buvo vadinamas šlykščiu, M.Maloney paskelbė atsakymą.

„Dėl visų jūsų komentarų tik plyštu juokais; nei vienas žmogus neįstengs pasakyti kažko, dėl ko pasijusčiau blogai arba gailėčiausi dėl to, ką padariau“, – rašė jis.

„Tai motina gamta, o žmogui reikia valgyti!“ – pridūrė jaunuolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.