Mešką paglostyti bandęs girtas rusas pasigailėjo

Interneto platybėse sklinda žmonių pasipiktinimo audrą sukėlęs vaizdo siužetas. Vienas vyras Rusijoje sumanė paglostyti narve uždarytą mešką. Tikėtina, kad narsuolis buvo neblaivus, todėl neįvertino tokio poelgio rizikos ir galimos baigties.

Kuo baigėsi šis nelaimingas incidentas, taip ir linko neaišku. Neatmetama galimybė, kad vyras skaudžiai nukentėjo.<br>Stop kadras (Facebook)
Kuo baigėsi šis nelaimingas incidentas, taip ir linko neaišku. Neatmetama galimybė, kad vyras skaudžiai nukentėjo.<br>Stop kadras (Facebook)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-08 02:10, atnaujinta 2017-05-30 02:54

Kol meška ramiai laukė ant narvo grotų padėjusi leteną, vienas vyras nusvirduliavo iki narvo. Tuo tarpu kitas viską fiksavo vaizdo įrašymo įrenginiu. Fone girdėti, kaip draugo narsą fiksuojantis vyras bando atkalbėti savo bičiulį nuo prasto sumanymo.

Vos tik priėjęs vyras norėjo broliškai patapšnoti meškai per petį. Po akimirkos meška čiupo drąsuolį ir ėmė temptis vidun. Kilo panika, pasigirdo keiksmai ir riksmai.

Kuo baigėsi šis nelaimingas incidentas, taip ir linko neaišku. Neatmetama galimybė, kad vyras skaudžiai nukentėjo.

Vaizdelį išvydę žmonės puolė piktintis, kad meška yra laukinis gyvūnas, o ne naminis augintinis, todėl prie jos lįsti – nederėtų.

Kiti stebėjosi girto ruso kvailumu ir teigė, kad tai bus pamoka ne tik jam, bet ir visiems kitiems „drąsuoliams“.

Vaizdelį žiūrėkite videosiužete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.