Sėkminga žvejyba: įspūdingas laimikis atnešė ir 100 eurų!

Lrytas.lt projektas „Videobumas“ paskelbė savaitės laimėtoją. Šią savaitę 100 eurų už savo nufilmuotą ir atsiųstą vaizdo siužetą laimėjo žiūrovas Linas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2016, 10:00 PM, atnaujinta May 14, 2017, 1:50 PM

Linas turi kuo džiaugtis. Jam ne tik sekėsi žvejyba, kur su draugu ežere pagavo didžiulį karšį, tačiau atsiuntęs šį vaizdelį jis laimėjo 100 eurų!

Nepražiopsokite galimybės laimėti 100 eurų ir jūs! Jei manote, kad jūsų užfiksuotas įvykis patrauks ne vieno akį, o gal net informuos apie svarbų šalies įvykį tūkstančius žiūrovų, siųskite įrašą mums! Primename, kad „Videobumas“ – tai projektas, startavęs balandžio mėnesį portale lrytas.lt.

Lengvesnio būdo užsidirbti jūs dar nežinojote! Vaizdeliui užfiksuoti nebūtina profesionali filmavimo technika, pakaks ir išmaniojo telefono!

Tapkite vaizdo reporteriais ir dalinkitės svarbia žinia: grūstis miesto centre, netikėtas įvykis gatvėje, o gal tiesiog iki ašarų juokingas kaimynų šuo? Kodėl gi ne? Nebūkite abejingais ir parodykite tai visai Lietuvai! Galbūt jūsų atsiųstas vaizdo įrašas ne tik priblokš internetą, bet ir per savaitę surinkęs daugiausiai peržiūrų uždirbs jums 100 eurų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.