Vyro virtuvėje – kraują gyslose stingdantis vaizdas

Užėjęs į savo virtuvę ūkinės paskirties pastate vienas vyras išvydo kraują gyslose stingdantį vaizdą. Ant grindų rangėsi du didžiuliai pitonai – kiekvienas mažiausiai dviejų metrų ilgio, vienas su kitu susisukę spirale.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2016, 3:42 PM, atnaujinta May 10, 2017, 12:55 PM

Vyras čiupo telefoną, nufilmavo gyvates ir filmuką įkėlė į socialinį tinklą „Facebook“. Vos paviešintas vaizdas sulaukė milžiniško populiarumo, o žiūrovai nesiliovė spėlioti, ką pitonai darė: poravosi ar kovėsi tarpusavyje.

„Maniau, kad jie poravosi. Kadangi buvo skirtingų spalvų, nusprendžiau, kad gyvatės priešingų lyčių, – vėliau socialiniame tinkle „Facebook“ parašė vaizdelį įkėlęs australas Murray Paasas iš Kvynslando. – Tačiau keletas žmonių man pasakė, kad tai pora patinų, kovojančių dėl netoliese esančios patelės. Kad ir kaip būtų, norėčiau, kad jie tai darytų lauke, nors vaizdas hipnotizuoja.“

Gyvatės pas vyrą svečiavosi daugiau nei valandą.

Sidnėjaus universitete dirbantis pitonų ekspertas Danielis Natuschas interneto portalui „ABC News“ sakė, kad žmogus savo namuose nufilmavo Australijos vandeninius pitonus pačiame ritualinio mūšio įkarštyje.

„Jie stengėsi nulenkti vienas kito galvą prie žemės, kad nustatytų, kuris dominuoja“, – paaiškino specialistas.

Nufilmavusio gyvates M.Paaso sklypas yra prie pagrindinės Deiboro miesto gatvės, o viena jo dalis – prie sraunaus upelio. Tad pamatyti gyvates čia gana įprasta.

„Viena iš jų gyvena virš mano miegamojo, lubose, – teigė M.Paasas. – Man tai patinka, nes ji išvaiko graužikus.“

Tačiau, kaip prisipažino vyras, užtikęs besigrumiančias gyvates buvo kiek šokiruotas.

Tai ne pirmas šio vyro susidūrimas su dviem gyvatėmis iškart. Vieną naktį jį prižadino kita gyvačių pora, kabanti palubėje, ir, ko gero, besiporuojanti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.