Į virtuvę žengęs vyras liko be žado: ant šaldytuvo – kraupus radinys

Stop kadras.
Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

technologijos.lt

Oct 25, 2016, 7:07 PM, atnaujinta May 10, 2017, 5:09 AM

Arachnofobams kraupus vaizdo siužetas nufilmuotas Kvinslande – panašu, kad ši valstija eilinį kartą pateisino valstijos, kurioje gyvena pavojingiausi gyvūnai planetoje, vardą.

Prekybininkas Jasonas Wormalas pirmadienio rytą ruošėsi į darbą, kai jo kaimynas sustabdė jį ir pasiteiravo, ar jis nenorėtų pamatyti šį tą šaunaus. J. Wormalas negalėjo atsisakyti ir nužingsniavo į kaimyno virtuvę. Vos tik žengė į ją, vaizdelis jį pribloškė: gigantiškas Huntsmano voras palei šaldytuvą vilko įsikąstą pelę.

Šokiruojančią sceną kaimynai nufilmavo ir patalpino internete. Per keletą valandų vaizdo medžiaga sulaukė 8 mln. peržiūrų.

Huntsmano vorai Australijoje paplitę. Nors jų nuodai žmogui nepavojingi, šie vorai garsėja neįtikėtinu vikrumu ir medžioklės sugebėjimais.

„Nepaisant šiurpaus jų dydžio, jie namuose gali būti puikūs talkininkai, pavyzdžiui, atsakingi už graužikų kontrolę. Ką ir kalbėti apie smulkesnių vabzdžių išgaudymą“, – rašoma Australian Geographic.

O ką, visai originalus augintinis.

Technologijos.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.