Pavydus pingvinas užtiko patelę su kitu. Štai kuo tai baigėsi

Jeigu norite perskaityti istoriją, kuri tuo pačiu metu ir suvirpintų širdį, ir priverstų jus garsiai kvatotis, ši pasakojimas apie kruviną kovą tarp dviejų pingvinų, pavadinkime juos Ponu Pingvinu ir Šeimos Griovėju, yra pats tas.

Neištikimybė apkartina ir pingvinų gyvenimą.<br>123rf nuotr.
Neištikimybė apkartina ir pingvinų gyvenimą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2016, 2:53 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 5:17 PM

Istorija, kurią papasakojo kanalas „National Geographic“, yra neįtikėtinai paprasta: vieną dieną Ponas pingvinas grįžo namo ir užtiko, kad jo žmona yra neištikima su Šeimos Griovėju ir, be abejo, pratrūko.

Kadangi pingvinienė aiškiai nebuvo ištikima, Ponas Pingvinas nebuvo nusiteikęs elgtis lyg niekur nieko. Taigi jis pasielgė taip, kaip pasielgtų bet koks tikras pingvinas jo vietoje: įniršo ir puolė kapoti varžovą.

Šis santykių aiškinimasis buvo nufilmuotas, o vaizdo įrašas šių metų lapkritį buvo paskelbtas „National Geographic“ paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Nenuostabu, kad tokios gyvenimiškos dramos vaizdelis žaibiškai pasklido po socialinius tinklus. „Twitter“ tinkle juo vos per dieną pasidalijo per 100 tūkstančių žmonių ir štai kodėl.

Kaip pastebėjo interneto portalas „Elite Daily“, internautams iškilo du svarbiausi klausimai:

1. Ar egzistuoja pingvinai – šeimų griovėjai?

2. Ar pingvinai išties mušasi.

Iš tiesų tai nebuvo mielos ir draugiškos varžybos. Kaip pasakojama vaizdo įraše, pingvinai gali suduoti maždaug aštuonis smūgius per sekundę. Šis faktas paaiškina, kokia įnirtinga buvo ši kova nuo pat pradžių.

Be to, pirmasis kovos raundas baigėsi lygiosiomis, tad Ponas Pingvinas turėjo atsiteisti su varžovu.

Viskas vyko gana tiesmukai – abu pingvinai pasimušė iki kraujo, o po to sušuko poravimosi šūkius, kad patelė pasirinktų, su kuriuo norėtų likti – su Ponu Pingvinu, ar vis dėlto Šeimos Griovėju.

Tuos, kas palaikė Pono Pingvino pusę, turime nuliūdinti. Ji pasirinko Šeimos Griovėją, o ne savo vaikų tėvą. Kokia šliundra!

Visgi Ponas Pingvinas nebuvo nusiteikęs lengvai pasiduoti. Jis palydėjo susiburkavusią porelę namo (tiesą sakant, į jo paties namus). Tada užspietė konkurentą, nusileidusį į urvą ir ėmė jį kapoti snapu, bandydamas iškabinti akis, bei plakti sparnais.

Kova šįkart buvo dar aršesnė. Pingvinai apsipylė krauju ir kovėsi kone iki mirties.

Deja, viskas baigėsi Pono pingvino pralaimėjimu.

Po įnirtingos kovos jis sušuko paskutinį poravimosi šūkį, tarsi klausdamas patelės, kurį renkasi – jį, ar Šeimos Griovėją. Bet pingvinienė pasirinko laimėtoją, o pažemintas ir sumuštas Ponas Pingvinas turėjo pasitraukti.

Ir nors vargšas Ponas Pingvinas pralaimėjo meilės kovoje, tačiau jis neabejotinai laimėjo visų „Twitter“ vartotojų simpatijas.

Pamatyti pingvinų kovą galite vaizdelyje apačioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.