Rusai grybautojai pribloškė Šveicarijos viešbučio darbuotojus

Rusų turistai nustebino prestižinio Šveicarijos viešbučio personalą neįprastu savo sprendimu – viešbučio vonioje nusprendę sūdyti grybus.

Sunku atsispirti pagundai miške prisirinkti grybų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Sunku atsispirti pagundai miške prisirinkti grybų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2016, 8:44 AM, atnaujinta May 15, 2017, 8:32 PM

Apie tai Rusijos portalo „Lenta.ru“ korespondentui papasakojo keliones į Prancūziją ir Šveicariją organizuojančio agentūros BSI group“ skyriaus vadovė Natalija Brodskaja.

Jos teigimu, maždaug 50 metų amžiaus sutuoktinių pora apsistojo viename Alpių viešbutyje ir nuėjo pasivaikščioti po mišką, o ten apsidžiaugė pamatę daug grybų.

„Kadangi miške jie buvo vieninteliai grybautojai, tai surinko visus tame plote augusius grybus“, – pasakojo N.Brodskaja.

Grybautojai į mišką tą pačią dieną leidosi dar kelis kartus. Jų laimikis buvo toks didžiulis, kad visko iškart suvalgyti nebūtų galėję. Tada keliauninkai nusprendė juos susūdyti savo viešbučio vonioje.

N.Brodskaja prasitarė, kad laimingi grybautojai po to, kai grįžo į gimtinę, greitai nusprendė vėl leisti į Šveicariją ir apsistoti tame pačiame viešbutyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.