Kviečia tapti savo krašto ambasadoriumi: išskirtinė galimybė būti matomu visoje Lietuvoje

Gimtasis kraštas dažnai kelia didelius sentimentus. Vieni baigę studijas nusprendžia grįžti į gimtąjį miestą ir ten kurti verslą, kiti – nors ir gyvendami didmiestyje ar užsienyje iš meilės savo kraštui aktyviai prisideda prie miesto vystymo ar kitos visuomeninės veiklos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2021, 6:00 PM

Regionai vis labiau plečiasi, daug dėmesio skirdami kultūrinės ir socialinės veiklos puoselėjimui, verslo plėtros ir infrastruktūros vystymui bei deda visas pastangas jaunų žmonių pritraukimui.

Kaip teigia ukmergiškė Agnė Linartė, visai neseniai įkūrusi savo kūrybinę studiją „LinArt“, verslą pradėti kitame mieste net nesiruošė. „Aš niekada nenorėjau išvažiuoti iš Ukmergės. Aš myliu Ukmergę ir man čia patinka. Čia man pavyko suderinti studijas, gyvenimą ir vaikų auginimą. Man užtenka nuvykti į didmiestį dienai ir jau grįžusi pagalvoju, kokia aš pavargusi“, – sako A.Linartė.

Nusipirkusi apleistas ir jau daugiau kaip 20 metų nenaudojamas patalpas Agnė pavertė malonia, jaukia, ukmergiškius viliojančia užsukti vieta, kurioje jie gali rasti dar niekur nematytų, išskirtinių rankų darbo kūrinių.

Esate tas žmogus, kuris išnaudoja galimybes veikti, kurti ir augti regione? Galite drąsiai pasakyti, kad regione gyventi gera? O gal pažįstate aktyvų bendruomenės narį ar jo veikla yra tapusi vietinių gyventojų bei turistų traukos objektu?

Lrytas.lt skelbia konkursą „Aš – savo krašto ambasadorius“. Pristatykite save ir tapkite savo krašto ambasadoriumi. Kaip pastebi konkurso sumanytojai, pagrindinis tikslas – parodyti, kad ir mažesniuose regionuose gyventi yra patogu, puikios galimybės dirbti bei kitaip užsiimti aktyvia veikla.

Konkurso dalyviai

Pretenduoti tapti ambasadoriais gali asmenys, kurie kuria naudą regionams arba regionų gyventojams: vykdo aktyvią bendruomeninę veiklą, vysto verslą, kuris yra naudingas gyventojams ir pritraukia lankytojus iš visos Lietuvos arba kitaip gerina gyvenimo kokybę mažuose miestuose.

Jeigu didžiuojatės savo kraštu ir norite tapti jo ambasadoriumi, arba pažįstate tą, kuris puikiai atstovauja savo kraštui – dalyvavimo anketą ir taisykles rasite ČIA. Kandidatuoti galima iki lapkričio 10 d. Balsuoti už labiausiai patikusį ambasadorių ir jo istoriją – iki lapkričio 14 d.

Laimėtojus rinks portalo lankytojai

Konkurso laimėtojais bus paskelbti ir apdovanoti dešimt ambasadorių, kurie surinks daugiausia lrytas.lt lankytojų balsų iš kiekvieno regiono bei vienas ambasadorius, kuris iš visų dalyvių sulauks pačio didžiausio palaikymo. Pastarasis laimės elektrinį paspirtuką „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“.

Dešimt ambasadorių turės progą tapti reklaminės kampanijos „regiON“ veidais: dalyvauti fotosesijose ir savo istoriją pozicionuoti lauko stenduose, viename iš dešimties Lietuvos regionų, interviu su laimėtojais bus publikuojami regioninėje žiniasklaidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.