Geriausia dovana – atokvėpis prie jūros

Nesugalvojantiems, ką artimiesiems ar draugams padovanoti per Kalėdas, puikių pasiūlymų turi Palanga: padovanokite poilsį ar pramogą kurorte prie Baltijos jūros. Tokia dovana ne tik suteiks gerų emocijų, bet ir ilgam išliks atmintyje. Žiemą Palanga sutviska visai kitokiomis spalvomis, nei daugelis yra pratę matyti, šaltuoju sezonu čia tvyro tyla ir ramybė gamtoje. Ir tai bent kartą pajusti ir pamatyti turėtų visi Baltijos pajūrio mėgėjai.

Žiemą Palanga sutviska visai kitokiomis spalvomis, nei daugelis yra pratę matyti.
Žiemą Palanga sutviska visai kitokiomis spalvomis, nei daugelis yra pratę matyti.
Žiemą Palanga sutviska visai kitokiomis spalvomis, nei daugelis yra pratę matyti.
Žiemą Palanga sutviska visai kitokiomis spalvomis, nei daugelis yra pratę matyti.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 13, 2021, 9:00 AM

Tačiau kurortas žiemą tikrai nemiega. Pasivaikščiojus po gruodžio mėnesį šventinėmis dekoracijomis padabintą kurortą norintiems jaukiai pavakaroti, aplankyti kalėdines restoranų ir kavinių terasas, Palangoje apstu kultūros renginių – koncertų, spektaklių, vykstančių Palangos koncertų salėje, kurhauzo salėje, muzikos klube „Vandenis“, restoranuose laukiant švenčių vyksta muzikiniai vakarai.

Dovanų kuponas, nupirktas kuriame nors kurorto viešbutyje, sveikatingumo ar poilsio komplekse, gali tapti puikia paskata atvykti ir pamatyti žiemiškai apsitaisiusį miestą, pasivaikščioti snieguotu pajūriu, nusifotografuoti prie apledėjusio Palangos simbolio – tilto, užlipti ant Birutės kalno, pasiklausyti raminamai veikiančio pušų ošimo. Ir, žinoma, gerai praleisti laiko.

O veikti čia tikrai yra ką – lankytojų laukia gausybė vandens pramogų ar SPA procedūrų, į kurias ypač malonu panirti šaltuoju sezonu, atviri Gintaro, Palangos kurorto ar Šunų muziejai, o kultūros gyvenimas čia aktyvus ir turiningas visais metų laikais.

Tad kokias dovanas Kalėdoms paruošė Palanga ir palangiškiai?

„Dovanų kuponus siūlo tiek restoranai, tiek viešbučiai, tiek grožio ar sveikatingumo centrai ar pramogų įstaigos. Dovanų kuponus galima įsigyti tiek konkrečios vertės, tiek konkrečiai pasirinktos paslaugos ar paslaugų“, – pasakojo Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Ingrida Valaitienė.

Norint įsigyti paslaugos dovanų kuponą galima rinktis iš didžiulės dovanų idėjų pasiūlos: romantiška vakarienė restorane ar degustacinė vakarienė, kūno ar veido ritualas, baseinų ir pirčių zonos malonumai, dienos SPA su vakariene, nakvynė Palangos kurorto širdyje ar savaitgalio pasiūlymas su visomis išvardytomis paslaugomis, o gal nakvynė su tingiais vėlyvaisiais pusryčiais pamėgtame restorane.

„Tokia dovana puiki ir tuo, kad žmogus gali panaudoti kuponą jam patogiausiu metu, o į kompaniją pasikviesti sau mielą sielą. Dovanų kuponai galioja 3–6 mėnesius, tačiau visuomet yra galimybė pratęsti jų galiojimo laiką. Darbas per pandemiją parodė, kad verslas labai lanksčiai vertina ir prisitaiko prie situacijos, tad visada yra galimybė, jeigu kas, pratęsti kuponų panaudojimo laiką ar grąžinti pinigus, ar pasinaudoti paslauga su priemoka“, – patikino Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė.

Dovanų kuponus siūlo ir vienas didžiausių traukos objektų mieste – daugelio palangiškių ir miesto svečių pamėgtas Palangos baseinas. Dovanų kuponas atveria duris tiek į sportinį baseiną, tiek į sveikatingumo erdvę su trimis pirtimis, pramoginiais masažiniais baseinais, taip pat galima išbandyti nemokamas vandens treniruotes. Šiuo metu palangiškiai yra parengę ypač daug įvairių šventinių pasiūlymų, tad artimiesiems galima padovanoti kalėdinę vakarienę ar Naujųjų metų sutikimą restorane su visa vakaro programa.

Pasak I.Valaitienės, dovanų kuponas – ideali dovana dar ir dėl to, kad nupirkti jį galima niekur neinant iš namų, nereikia stovėti nei automobilių spūstyse, nei žmonių eilėje prekybos centruose. Elektroninė dovanų kupono forma pirkėją pasieks iš karto apmokėjus pasirinktą dovanų kuponą ar paslaugą. Pageidaujantys artimiesiems įteikti firminį, ant gražaus popieriaus išspausdintą kuponą taip pat turi tokią galimybę – tereikia užsiminti apie tai paslaugų teikėjams.

Tad dovanokite artimiesiems atokvėpį prie jūros – tai dovanoja geras emocijas ir įsimena ilgam. (R)

Idėjų bei pasiūlymų, kokiuose renginiuose apsilankyti, kur apsistoti, skaniai pavalgyti ar smagiai papramogauti visuomet sulauksite apsilankę Palangos turizmo informacijos centre arba www.palangatic.lt 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.