Pasiruoškite atostogoms: naujame projekte kvies keliauti ir atrasti Estiją

Artėjant vasarai mintys apie atostogas aplanko vis dažniau. Tačiau atostogų krypties pasirinkimas ir jų planavimas neretai tampa ir nemenku iššūkiu, keliančiu daug klausimų: kur ir kaip keliauti, kokį maršrutą pasirinkti, kokius objektus verta aplankyti ir kita.

Kaupo Kalda nuotr.
Kaupo Kalda nuotr.
Priidu Saart nuotr.
Priidu Saart nuotr.
Kaupo Kalda nuotr.
Kaupo Kalda nuotr.
Evolumina nuotr.
Evolumina nuotr.
Renee Altrov nuotr.
Renee Altrov nuotr.
Katrin Laurson nuotr.
Katrin Laurson nuotr.
Jaan Roose nuotr.
Jaan Roose nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 10:51 AM

Naujienų portalas lrytas.lt kartu su Estijos turizmo informacijos centru parengė projektą, kuriame siūlo pakeliauti po mums visai netolimą užsienį, bei įsitikinti, koks grožis slepiasi šalia.

Daugiau nei mėnesį vyksiančiame projekte „estija/"="">estija/"" target="_blank">Atrask Estiją“ skaitytojai iš arčiau galės pažinti šią šalį, jos kultūrą, tradicijas, įspūdingiausias gamtos vietas.

Straipsnių cikle skaitytojai ras visą įdomiausią informaciją apie išskirtines Estijos vietas sustoti, pamatyti, sužinoti, paragauti, išbandyti bei dalinsis daugeliu kitų patarimų, naudingų keliaujant.

Kviečiame į pažintį su kaimyne Estija, kuri garsėja savo istorija, paveldu, nuostabiu gamtos grožiu bei tūkstančiu salų. O savo siūlomomis pramogomis bei lankytinais objektais tikrai nenusileidžia kitoms, turistų pamėgtoms Europos valstybėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.