Naujas pažintinis maršrutas-žaidimas „Molėtai – tarp žvaigždžių ir ežerų“: laukia staigmenos

Nuo Vilniaus nutolus vos 40 kilometrų Rytų Aukštaitijos link, peržengiamas slenkstis į ežerų ir ramybės kraštą. Pirmą kartą istoriniuose šaltiniuose paminėti 1387 metais, Molėtai šiandien tampa vis didesnio turistų dėmesio sulaukiančiu rajonu.

 Molėtai.<br> Andriaus Gailiūno, pamatyklietuvoje.lt nuotr.
 Molėtai.<br> Andriaus Gailiūno, pamatyklietuvoje.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

pamatyklietuvoje.lt

Jul 12, 2019, 6:14 AM

Traukos priežastis – švari gamta ir nepakartojamas kraštovaizdis. Tarp ketvirtadalį Molėtų teritorijos užimančių miškų tyvuliuoja 300 ežerų.

Šį kartą kviečia geriau pažinti patį Molėtų miestą ir padaryti tai kitaip – žaidžiant. Parengė ypatingą maršrutą-žaidimą, kupiną siurprizų ir atradimų. Intriga ir netikėtumas lydės visą laiką keliaujant šiuo maršrutu.

Pateikiame tik pirmos siūlomos pamatyti vietos informaciją, o kas laukia toliau sužinosite apsilankę prie „Raudonųjų mūrų“ Molėtuose ir čia pasižymėję.

Kitoje vietoje pasižymėję sužinosite dar kitą vietą ir taip jums pristatysime net 12 vietų ir vietelių Molėtuose. 

Daugiau informacijos rasite čia.

Pradedam!

„Raudoni mūrai“ – taip molėtiškiai vadina net keletą gaisrų atlaikiusį istorinį pastatą ir dažnai vienas kitą kviečia čia išgerti kavos. Iki 1940 metų šiame pastate veikė privačios žydų parduotuvės, antrame aukšte buvo gyvenamieji butai.

Pastatas savo paskirties nepakeitė iki šiol – čia įsikūrusios kavinukės, parduotuvės. Neskubėkite keliauti toliau, užsukę į kavinukę skirkite laiko sau ir skaniai kavai.

Daugiau informacijos rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.