Išvardijo 3 populiariausias gamtos pramogas Lietuvoje

Nors karantino atlaisvinimų vis daugėja, akivaizdu, kad artimiausiu metu vis dar girdėsime raginimus atsisakyti nebūtinų kelionių. Tačiau taip pat negalima pamiršti, kad pavasaris ir vasara – įdomiausių pramogų, džiugių emocijų bei malonaus poilsio metas. Taigi, ne vienam kils klausimas, kaip visa tai suderinti?

Nors karantino atlaisvinimų vis daugėja, akivaizdu, kad artimiausiu metu vis dar girdėsime raginimus atsisakyti nebūtinų kelionių. <br>Lrytas.lt koliažas
Nors karantino atlaisvinimų vis daugėja, akivaizdu, kad artimiausiu metu vis dar girdėsime raginimus atsisakyti nebūtinų kelionių. <br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2021, 6:24 PM

Kaip leisti pavasarį, kad būtų įdomu, malonu bei džiaugsminga, tačiau nereikėtų keliauti į tolimus kraštus? Puikus sprendimas – pramogauti Lietuvoje. Ir nuobodžiauti tikrai neteks – tereikia pažvelgti į šį sąrašą.

Lankytini objektai

Visai nesvarbu, kiek jau keliavote po Lietuvą... Ir taip pat visai nesvarbu, kiek lankytinų objektų jau matėte... Jei tik prisėsite su arbatos puodeliu į patogų krėslą, būsimos vasaros vizijos vedami ir paskaičiuosite, kiek lankytinų objektų dar neregėjote gyvai, suprasite, kad jų yra dešimtys, o galbūt net ir šimtai. Taigi, ko gero, jau aišku, ką reikia daryti: tiesiog suplanuokite, kokius objektus lankysite šią vasarą.

Baidarės

Kad baidarės yra puiki idėja, norintiems įdomios, malonios bei sveikatai draugiškos vasaros, dėlto abejonių nekyla. Ar žinojote, kad būtent plaukiojimas jomis, teigiamai veikia žmogaus organizmą ypač įvairias kūno raumenų grupes, be to, didina fizinę ištvermę ir stangrina kūną?

O kur dar puikios emocijos gera nuotaika ir galimybė geriau pažinti tuos, su kuriais plauki? Taigi, jei vis dar nebandėte šios pramogos, atminkite, kad vasara – tam geriausias metas. Na, o jeigu jau ieškote atsakymo į klausimą, kaip išbandyti šią pramogą, jums tikrai pravers baidarių nuoma.

Pažintiniai takai

Kiekvienais metais pradeda veikti ir lankytojų laukti vis daugiau pažintinių takų. Vaikščiojimas – labai naudingas: ne tik dailina kūno linijas, bet ir stangrina, be to, stiprina raumenis, užtikrina, kad lengviau įveiksite didelius fizinius krūvius.

O, jei dar vaikščiojama gražiomis vietovėmis, tai jaučiama ne tik fizinė nauda, bet ir emocinis pasitenkinimas. Taigi, pažintiniai takai taip pat yras verti jūsų dėmesio.

Nieko keista, kodėl žymių objektų lankymas, plaukiojimas baidarėmis bei vaikščiojimas pažintiniais takais yra ypač populiarūs pasirinkimai. Na, o, jei jūs dar neišbandėte šių pramogų, pats metas įtraukti jas į savo planus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.