Romoje atsivėrusi milžiniška smegduobė prarijo du automobilius

Vienoje iš gatvių pietrytinėje Italijos sostinės dalyje atsivėrusi milžiniška duobė pasiglemžė du toje vietoje stovėjusius automobilius.

Smegduobė. <br>SW/Scanpix asociatyvi nuotr. 
Smegduobė. <br>SW/Scanpix asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-28 17:43, atnaujinta 2024-03-28 17:44

Maždaug dešimties metrų gylio ir dešimties metrų skersmens duobė atsivėrė ankstyvą ketvirtadienio rytą, remdamasi vietos policijos suteikta informacija pranešė Italijos žiniasklaida. Socialiniuose tinkluose netruko išplisti žiojėjančio kraterio nuotraukos.

Apie aukas nepranešama, o avarinės tarnybos sakė, kad įvykio metu žmonių gatvėje nebuvo. Įvykio vietoje dirbo vietos policija ir ugniagesiai.

Naktį policija uždarė kelią ir atitvėrė įvykio vietą Kvadraro rajone. Nuotraukose buvo galima matyti, kad visai šalia duobės stovėjo daugiau automobilių, kuriuos teko patraukti į šalį.

Didžiuosiuose Italijos miestuose neretai atsiveria smegduobės. Vasarį judriame pietinėje Italijos dalyje esančio Neapolio rajone atsivėrusi smegduobė taip pat prarijo keletą transporto priemonių.

Tokie incidentai – ne retenybė ir Romoje. Viena iš tai lemiančių priežasčių yra Italijos sostinės amžius – šiame mieste jau šimtus metų vyksta kasinėjimai ir statybų darbai.

Kartais podirvio sluoksnį paplauna ir stiprūs lietūs.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.