Ramunės horoskopas birželio mėnesiui

Avinas (03 21–04 19)

Dvyniai (05 21–06 20) Atrodo, kad jūsų laukia karšta vasaros pradžia. Netrūks aistros, romantikos, meilės.<br>123rf
Dvyniai (05 21–06 20) Atrodo, kad jūsų laukia karšta vasaros pradžia. Netrūks aistros, romantikos, meilės.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2013, 12:49 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:17 AM

Pirmąjį vasaros mėnesį sužydės jūsų romantiški jausmai. Santykiai su antrąja puse bus kaip niekada geri. Suprasite vienas kitą iš pusės žodžio, ir jūsų meilė suliepsnos tarsi iš naujo.

Patarimas – nebijokite reikšti savo jausmų garsiai, dažniau kartokite savo mylimajam ar mylimajai, kaip jį ar ją mylite. Jei iki šiol bijojote rimtų įsipareigojimų, galbūt dabar pats metas atsikratyti savo baimės. Įveikite ją.

Šis laikas puikus kelionėms. Išvykite kur nors tik dviese. Jei šiuo metu neturite antrosios pusės, tikėtina, kad ją sutiksite būtent kelionės metu.

Profesinėje srityje būsite užtikrinti dėl savo sprendimų. Jums pavyks įtikinti kitus paremti jūsų projektus ir idėjas. Birželį palanku keisti gyvenamąją vietą, atnaujinti savo būstą.

Jautis(04 20–05 20)

Nesėdėkite namuose. Daugiau bendraukite. Šį mėnesį sutikti nauji pažįstami gali tapti patikimais draugais ar verslo partneriais visam gyvenimui.

Gali būti, kad šį mėnesį teks apsilankyti pas medikus. Nebijokite, nieko rimta negresia.

Tačiau susitikimų su gydytojais neatidėliokite. Geriau pasitikrinti profilaktiškai, nei su jais susidurti tuomet, kai problema bus įsisenėjusi.

Šį mėnesį galite tikėtis papildomų įplaukų, kurios pravers įgyvendinant svajonių atostogų planus.

Jūsų iškalba ir gebėjimas pelnyti kitų pasitikėjimą padės pradėti naujus sėkmingus projektus.

Iš tiesų dabar prasideda metas, kai galėsite mėgautis savo sėkmės akimirkomis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodo, kad jūsų laukia karšta vasaros pradžia. Netrūks aistros, romantikos, meilės. Visa tai tvyros ore. Tad nenuostabu, kad santykiai su antrąja puse bus jausmingesni.

Jei neturite antrosios pusės ir trokštate nepamirštamų akimirkų, nenusiminkite. Tikėtina, kad artimiausiu metu užmegsite vasaros romaną. Tiesiog plačiai atmerkite akis ir būkite atviri naujoms pažintims.

Jums nestigs drąsos. Būsite energingi, veiklūs ir iniciatyvūs. Pasinaudokite tuo.

Parodykite kitiems, ką galite, ir pasiimkite tai, kas jums priklauso.

Dabar jūsų metas, tad nepraleiskite progos. Vis dėlto pirmomis mėnesio savaitėmis verčiau nepriimti svarbių sprendimų, susijusių su karjera, finansais. Šiek tiek palaukite.

Vėžys (06 21–07 22)

Mažiau kalbų, daugiau darbų. Jei norite įgyvendinti savo tikslus, pats laikas imtis konkrečių veiksmų. Vien gerų idėjų nepakanka.

Nesnauskite. Ne veltui sakoma, kad geros idėjos sklando ore. Būkite pirmieji jas įgyvendindami. Be to, jūs daug nuveikėte. Tereikia nusiraškyti darbo vaisius. Jei pavyks, galėsite džiaugtis finansine nepriklausomybe.

Neapdairūs poelgiai, impulsyvumas ir neatsargumas gali sukelti nemalonių pasekmių. Nerizikuokite ir pasisaugokite nelaimingų atsitikimų.

Jei turite sveikatos problemų, labiau pasirūpinkite savimi. Daugiau dėmesio skirkite sveikam gyvenimo būdui. Dabar palankus metas atsikratyti žalingų įpročių, nes kaip niekada būsite užsispyrę ir ryžtingi.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei šį mėnesį tikitės ko nors ypatinga meilės fronte, galite nusivilti, tad verčiau apsiraminkite ir laukite savo progos. Jūsų tikrai laukia graži ir romantiška ateitis. Ruoškitės jai.

Dabar daugiau dėmesio skirkite tėvams, artimiems giminaičiams. Tikėtina, kad jiems reikia jūsų pagalbos ir paramos. Tai gali būti susiję su gyvenamąja vieta, kitu nekilnojamuoju turtu.

Birželio mėnesį jums gali tekti daug mokytis, keliauti darbo reikalais. Tai bus į naudą. Pabėgsite nuo rutinos, kasdienybės, rūpesčių namuose, o naujos pažintys, žinios padės jums labiau pasitikėti savimi.

Pastaruoju metu jums to trūko. Atsikratyti įtampos padės meditacija, joga, poilsis. Būtinai skirkite laiko sau, antraip galite sunegaluoti.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei norite, kad jums sektųsi, nepamirškite diplomatijos. Patikėkite, ne visus ir ne visada žavi tiesiai šviesiai į akis rėžiama tiesa.

Apskritai birželis jums turėtų būti ypač smagus. Puikus laikas linksmintis ir pradėti naujus projektus. Kone stebuklingu būdu jums pavyks puikiai suderinti ir darbus, ir pramogas.

O jų šį mėnesį tikrai nestigs. Sulauksite daug kvietimų į vakarėlius, įvairius renginius.

Jūsų optimizmas, geranoriškumas ir gebėjimas bendrauti padės užkariauti kiekvieno širdį. Meilės fronte žvaigždės jums irgi palankios.

Tiesa, gali būti, kad pro rožinius akinius realybę matysite šiek tiek iškreiptai. Kad ir kaip būtų, svarbiausia neprarasti vilties, kad vieną dieną jūsų svajonės išsipildys.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Draugystė, prieraišumas ir jausmingumas – šie dalykai jums ypač svarbūs. Kadangi šį mėnesį visa tai pajusite, birželį galėsite vadinti geru mėnesiu.

Jus džiugins darnūs santykiai su antrąja puse. Jausite draugų petį. Tikėtina, kad artimų draugų būryje susipažinsite su asmeniu, kuris jums gali parodyti naują kelią.

Tas žmogus taps jūsų nauju draugu, rėmėju ir gynėju, o jo parodytas kelias jums turėtų lemti sėkmę ir vertingus laimėjimus.

Tad pasinaudokite galimybėmis ir progomis.

Padės ir jūsų pačių iniciatyva, užsidegimas, drąsa, užsispyrimas. Įrodykite sau ir kitiems, kad nusipelnėte pergalės ir sėkmės.

Skorpionas (10 23–11 21)

Norite, kad jums sektųsi? Klauskite, atidžiai klausykite, skaitykite ir prieš priimdami sprendimus viską detaliai išanalizuokite.

Atrasite daug naujų įdomių ir vertingų dalykų.

Nepersistenkite bandydami užkariauti kolegų ir viršininkų simpatijas. Tiesiog gerai ir laiku vykdykite savo užduotis. Tai būdas siekti profesinės sėkmės ir puiki galimybė kilti karjeros laiptais.

Tačiau nepersidirbkite ir nesitikėkite visko iš karto. Atraskite laiko poilsiui ir savo pomėgiams. Nepamirškite, kad dabar vasara. Net ir trumpos išvykos į gamtą gali puikiai įkrauti jūsų baterijas.

Būkite atsargūs keliaudami. Verčiau laikykitės atokiai nuo pavojingų vietų ir netampykite liūto už ūsų.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei pastaruoju metu jums stigo pasitikėjimo savimi, turime gerą žinią: jūs ir vėl džiaugsitės savimi bei gyvenimu. Darnūs santykiai šeimoje suteiks džiaugsmo ir ryžto siekti daugiau.

Gali būti, kad pastebėsite gabumų, kurių anksčiau nė nenumanėte turintys. Matysite daugiau galimybių tobulėti profesinėje srityje. Galbūt ryšitės pradėti savo verslą.

Antra mėnesio pusė palanki kelionėms. Pažinkite naujas kultūras ir patirkite nuotykių.

Jei jūsų širdis šiuo metu laisva, tikėtina, kad situacija po šios kelionės pasikeis.

Tiesa, nepamirškite, kad santykiai per atstumą ne itin lengvi ir ne visos poros išlaiko šį išbandymą.

Bet kokiu atveju esate laisvi rinktis. Sėkmės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pagaliau galėsite atsikvėpti. Birželį jums žvaigždės lemia gražias ir ramias dienas. Jausite artimųjų meilę, paramą.

Šiuo laikotarpiu labiau nei įprastai norėsite daugiau laiko praleisti su artimiausiais žmonėmis malonioje aplinkoje. Bendraudami būsite atviresni, lankstesni, ne tokie kategoriški.

Nors darbe nestigs veiklos, naujų užduočių, įtampos nejusite. Atvirkščiai, nujausite, kad jūsų laukia daug progų, ir tai jums suteiks dar daugiau pasitikėjimo savimi.

Naujų projektų imsitės su užsidegimu, ir jūsų pastangos bus kuo puikiausiai įvertintos. Tad nepraleiskite galimybių ir planuokite savo laiką. Netolimoje ateityje jūsų laukia daug teigiamų permainų.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų laukia meilės kupinas mėnuo. Sulauksite daug priešingos lyties atstovų dėmesio.

Vis dėlto būkite atsargūs. Nors jums patinka iššūkiai, žaidimai ir nuotykiai, galite nueiti per toli.

Dabar netinkamas metas eksperimentuoti. Paklauskite savęs, ar iš tiesų norite santykių be įsipareigojimų ir galbūt be jokios ateities.

Jus tenkins nauji pokyčiai profesinėje veikloje. Jausite, kad esate savo vietoje, o tai stipriai prisidės prie to, kad darbas jums teiks malonumą ir atrodys kur kas lengvesnis ir paprastesnis, nei iš tiesų yra.

Draugiški santykiai su kolegomis ir viršininkais jus skatins imtis naujų projektų, įgyvendinti savo idėjas. Šį mėnesį jūsų laukia ne viena verslo kelionė.

Žuvys (02 19–03 20)

Nebenorite nuolat jausti įtampos dėl nebaigtų darbų, neįvykdytų užduočių? Pats laikas išmokti planuoti savo laiką ir darbus.

Neatidėliokite to, ką būtina padaryti čia ir dabar.

Birželio mėnesį jums gali būti paskirta ypatinga užduotis.

Jei su ja susidorosite, galėsite liautis nerimavę dėl savo ateities. Tai laikas, kai galite perprasti, ko reikia, kad sektųsi, ir užsitikrinti finansinį stabilumą.

Pasinaudokite visomis jums suteikiamomis galimybėmis atskleisti gebėjimus. Tegul kiti pastebi jus ir pradeda vertinti.

Galite sulaukti pagalbos iš žmonių, kurių net nelaikėte savo draugais. Bendradarbiauti su jais bus ne tik naudinga, bet ir malonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.