Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 4 d.

Dvilypis metas. Sėkmingas tiems, kurie viskam iš anksto rengiasi, veikia planingai, metodiškai, sugeba sulaukti savo akimirkos, tačiau komplikuotas sukčiams, melagiams, taip pat avantiūristams, mėgstantiems viską statyti ant vienos kortos.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:52 PM

Diena gera įvairiems susitarimams, atsakingiems dokumentams pasirašyti, juridiniams reikalams tvarkyti. Tinka tvirtinti ilgalaikius susitarimus, sandorius. Tiesa, neįsipareigokite nei žodžiu, nei raštu gerai neapgalvoję – būsite priversti įvykdyti įsipareigojimus, net jei vėliau nebenorėsite. Tad nepervertinkite savo galimybių, nesiduokite užvaldomi puikybės – šiandien apskritai tai pavojinga, nes skatins kivirčytis, demonstruoti teisumą, viršumą, ką nors įrodinėti. Dėl poreikio tuščiai ginčytis nepalankus laikas susitikti su partneriais, deryboms – kito nuomonės bus mažai paisoma, kompromisai bus sunkiai randami. Panaši situacija gali susiklostyti ir namie, jei mėginsite su sutuoktiniu aptarti opius šeimos reikalus.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – sėkmė, pinigai, turtas, aukšti įvertinimai; skraidyti – atgausite sveikatą; valgyti – gera žinia; matuotis drabužius – kelionė. Tačiau blogai buvo sapnuoti paukščius, gyvūnus. Katė – apgaulė, vagystė, šunį glostyti – draugo išdavystė, paukštį liesti, pagauti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei sudužtų stiklas, veidrodis, ant jūsų stiklas nukristų, jei laikrodis sustotų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač su mazgeliu, kilpa, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujiems darbams pradėti, bet tinkamas jiems užbaigti; palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė, geltona.

Avinas (03 21–04 21). Būkite realistai ir nepervertinkite savo galimybių. Nesivelkite į konfliktus: pats laikas pademonstruoti diplomatinius sugebėjimus, nes geruoju šiandien bus galima kai ką laimėti. Mokėkite laiku pripažinti klaidas, neišsisukinėkite nuo atsakomybės.

Jautis (04 21–05 21). Situacija nebus labai stabili, todėl nesidžiaukite, jei itin pasiseks, bet ir nenuliūskite pralaimėję. Atidžiai stebėkite aplinkos ženklus, įsiklausykite į nuojautas. Venkite ginčytis.

Dvyniai (05 21–06 22). Gana sėkmingas laikas, jei veiksite neskubėdami. Diena gera racionaliems, įsigilinantiems į reikalo esmę asmenims. Nesiimkite nieko, kas susiję su įstatymų pažeidimu, ir venkite rizikuoti profesiniais laimėjimais.

Vėžys (06 22–07 22). Susitelkite ir gerai pagalvokite – šiuo metu jums pavyks rasti išeitį varginančiu klausimu. Tiesa, venkite radikalių, kraštutinių sprendimų. Dalykiniuose reikaluose bus itin svarbu paisyti įstatymo.

Liūtas (07 22–08 23). Labiau pasitikėkite savimi, rizikuokite. Neatidėkite rytdienai reikalų, spręstinų su užsieniečiais, dalykiniais partneriais, ypač finansų ir teisės srityje. Gauti finansiniai pasiūlymai, ypač susiję su veiklos plėtojimu, bus naudingi, tiesa, negreitai.

Mergelė (08 23–09 23). Iliuzijų, kaip ir rūpesčių bei nerimo, pakaks, tad bus svarbu sutelkti dvasines jėgas. Laviruokite, būkite diplomatiški, taupykite ne tik pinigus, bet ir jėgas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dvejonių metas: gali įvykti netikėtų pokyčių, tad galite atsidurti tarp dviejų ugnių. Pasistenkite neįsivelti į intrigas – galite įgyti ne tik sąjungininkų, bet ir įtakingų priešų.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors diena gana palanki, patartina griežčiau planuoti darbus ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Labiau tikėtinos gamybinės traumos, ginčai, konfliktai su klientais ir kolegomis, šefu. Gali kilti rūpesčių dėl vaikų sveikatos.

Šaulys (11 23–12 22). Gali pasisekti nebent gerai apgalvotos ir parengtos avantiūros. Šiandien bus itin svarbu laiku sustoti – nepasiduokite azartui. Partneriais, pagalbininkais labai nepasikliaukite – svarbius reikalus tvarkykite patys.

Ožiaragis (12 22–10 21). Neverta imtis dalykinių, finansinių reikalų tvarkymo – jūsų vertinimai nebus objektyvūs. Nieko nespręskite, jei bus apėmęs liūdesys arba euforija, – suklysite.

Vandenis (01 21–02 20). Imkitės užvilkintų, atidėtų reikalų – lengvai ir greiti juos užbaikite. Tinkamas laikas pokalbiams dėl jūsų veiklos, karjeros. Atsargiau važinėkite automobiliu. Taip pat saugokitės vagių, apgavikų, liežuvautojų. Didesnė rankų traumų tikimybė.

Žuvys (02 20–03 21). Šios dienos pastangos, tikėtina, duos naudos, jei jūsų mąstymas nestandartinis, jei jūs nelinkę reaguoti į įvaizdžio magiją. Priešingu atveju kas nors pasinaudos jūsų patiklumu. Verta įteikti dovanėlę sutuoktiniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.