Palmiros horoskopas savaitgaliui

Šis savaitgalis svarbus astrologiniu požiūriu – tai permainų metas. Šeštadienį 18 val. 56 min. stos jaunatis ir prasidės naujas Mėnulio mėnuo. Sekmadienį Juodasis Mėnulis (siejamas su bloga karma) įeis į Vėžio ženklą.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 8, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:48 PM

Planetų padėtis irgi nebus palanki, tad šis savaitgalis žada nenumatytų rūpesčių. Nepatartina vykti į sudėtingas keliones. Venkite rizikingų pramogų, ypač prie vandens. Būkite atidesni vairuodami, venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų.

Atsargiau su elektra. Labiau pasaugokite kompiuterius, mobiliuosius telefonus. Nemenka nelaimingų atsitikimų, avarijų, taip pat apsinuodijimų tikimybė. Nepalanku organizuoti šventes.

Šeštadienio vakare, kai stos jaunas Mėnulis (18 val. 56 min.), derėtų kurti ateities viziją – ji taps lengviau įgyvendinama. Patartina tuo metu deginti žvakę.

Sekmadienis kiek ramesnis, palankesnis, bet likite atsargūs ir saikingi.

Juodasis Mėnulis (Lilit) į Vėžio ženklą įeis šeštadienį 13 val. 4 min. ir judės juo iki kitų metų kovo 4 d. Tai metas, kai reikia labiau gerbti tradicijas, saugoti savo šeimą. Nuosavų namų statybos ar remontas per šį laiką gali komplikuotis. Tai sunkesnis metas istorikams, etnografams, taip pat maisto gamintojams.

Lilit Vėžyje gali paaštrinti skrandžio ligas. Labiau pažeidžiamos bus krūtys.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti mirusiuosius – pagalba, apsauga; medžius, gėles – laimė, meilė; žvaigždes – sėkmė, skalsa namuose. Blogai – vaisius, daržoves arba ką nors valgyti – nuostoliai, nelaimės; vartoti svaigalus – apkalbos, šmeižtas; būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jeigu įsmigtų nukritęs peilis, šakutė – konfliktas; jei namuose kas sulūžtų – nuostoliai, nesantaika namuose; jei sugestų užraktas – apsaugos praradimas; jei dantis nuskiltų – nuostoliai; nagas užlūžtų – liga; jei jus užpultų naminis gyvūnas – apsaugos netekimas.

Geras ženklas: rasti kirvį, peilį – išspręsite painią problemą; netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas; rasti pamestą batą – sėkmė; jeigu paukščiai šalia jūsų tūptų ar paukščio plunksna užkristų – gera žinia; jei vėjas langus atvertų – geros permainos.

Iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote kovas, ginklus – tai būsimų kovų, permainų ženklas. Moterų sapnai reikšmingesni.

Blogas ženklas: jei sustotų ar imtų vėluoti laikrodis, sudužtų veidrodis, susižeisti kruvinai, jei vėjas langus atvertų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, rasti veidrodžio šukę, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: pirmadienį imkitės gerai žinomų, o gal ir pamirštų dalykų; palankios blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Gana įtemptos dienos – ypač sekmadienį galite patirti aplinkinių egoizmą, smulkmeniškumą, lydimą šiurkštumo, abejingumo. Neverta kur nors vykti, tvarkyti svarbių reikalų, atsisakykite aiškintis santykius su mylimu žmogumi. Šiuo metu jums reikia tik poilsio.

Jautis (04 21–05 21). Venkite ginčytis, mokėkite atidžiau išklausyti tai, ką sako tėvai, sutuoktinis, brolis, sesuo ar kitas giminaitis. Nelengva bus suvokti, kas teisus ir kas kam skolingas, tad venkite ką nors kaltinti ar apie ką nors blogai kalbėti.

Dvyniai (05 21–06 22). Ateis palengvėjimas: Juodasis Mėnulis pagaliau palieka jūsų ženklą. Tik nereiškia, kad dabar jau viskas galima. Neperlenkite lazdos šeštadienį kovodami už savo teises ir valdžią šeimoje, taip pat bendraudami su mylimu žmogumi. Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Ir nepriekaištaukite artimiesiems dėl jų ambicijų.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis jums lemtingas metas – Juodasis Mėnulis apsigyvens jūsų ženkle devyniems mėnesiams. Pabūkite tądien vieni, susikaupę. Verta šeštadienį užsiimti esminiu namų valymu, sekmadienį naudinga susitikti su tais, kuriuos gerbiate, iš kurių mokotės.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienis neblogas kelionėms, susitikti su draugais, giminaičiais, tiesa, ne viskas klostysis, kaip suplanuosite, – galimi nenumatyti nesklandumai kelyje ar susitikimuose. Sekmadienį verta atsisakyti išvykų, viešnagių – skirkite jį savo artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 23). Jausitės tvirtai, tad nuotaikos nėmaž nesugadins tai, kad dėl susikaupusių reikalų, draugų, giminaičių problemų gali tekti pakeisti savaitgalio planus. Galite sulaukti netikėto dėmesio iš žmogaus, kuris jus kažkada mylėjo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakylėtą šeštadienio rytmečio nuotaiką gali sugadinti nebaigti, užvilkinti darbai, neįvykdyti pažadai artimiesiems. Tačiau jums pakaks energijos ir noro, kad atliktumėte ir pačius nemaloniausius darbus. Sekmadienio pavakarė nebloga aplankyti tėvus.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors šeštadienis gali nepatikti, sekmadienį atgausite emocinę pusiausvyrą ir pasitikėjimą savimi. Nors sulauksite daug dėmesio iš aplinkinių, esminį dėmesį skirkite saviems, ypač savo vaikams, tėvams. Ne laikas aiškintis meilės santykius – nereikalaukite per daug, nes galite netekti ir to, ką turite.

Šaulys (11 23–12 22). Įtampa, nerimas gali apimti savaitgalį, tad labiau pagalvokite, kaip save palepinti, kuo nuraminti, pradžiuginti. Venkite bendravimo su plepiais ar kvailais žmonėmis, kaip ir santykių aiškinimosi su mylimu žmogumi.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neužsisklęskite savyje, nesėdėkite namuose – būtinai kur nors išvykite prasiblaškyti, susitikite su draugais, pasikalbėkite apie savo reikalus, problemas. Ir nenuogąstaukite, jei ne viskas klostysis, kaip norisi, – smulkūs nesklandumai, kliūtys neišvengiamos.

Vandenis (01 21–02 20). Sudėtingos dienos – mažiau planuokite, mažiau vilkitės. Reikėtų vengti buitinių ginčų namuose – stenkitės dažniau nusileisti ir pasitarnauti antrajai pusei. Ir nenustebkite dėl jums keliamų pretenzijų, juolab nevertinkite to kaip santykių atšalimo.

Žuvys (02 20–03 21). Užsiimkite tuo, kas jums įdomu, gražu ir svarbu – tuomet savaitgalis nenueis tuščiai. Spręskite ir savo vaikų problemas – šiuo metu jos gali labiau pasireikšti ir nemenkai jus nuliūdinti. Kad sėkmingai praeitų romantiškas pasimatymas sekmadienį, venkite priekabiauti, kamantinėti ar nurodinėti, reikalauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.